Zyrexin Gevaren

Zyrexin Gevaren

De markt wordt overspoeld met supplementen beweren dat ze mensen helpen overwinnen erectiestoornissen. Onder deze supplementen is Zyrexin. Superbalife International, een distributeur van Zyrexin, beweert de erectiestoornissen supplement heeft geen bijwerkingen. Het bedrijf heeft echter niets geplaatst of geen onderzoek naar deze bewering te staven ter beschikking gesteld. Zij voorziet niet in een volledige lijst van ingrediënten die in Zyrexin op haar website, en de genoemde ingrediënten zijn niet de meest gevaarlijke die gebruikt worden in het supplement.

Overwegingen

De gevaren van Zyrexin vloeien voort uit de combinatie van de gebruikte ingrediënten in het supplement. Zyrexin bevat L-arginine, yohimbine en epimedium. Al deze ingrediënten vormen gezondheidsrisico's en hebben een potentieel fatale bijwerkingen. Raadpleeg altijd een arts voordat u een supplementen. Onmiddellijk medische hulp inroepen als er bijwerkingen optreden tijdens het gebruik van Zyrexin.

L-arginine

Allergische reacties kunnen optreden tijdens het nemen van een supplement dat L-arginine bevat. Allergie symptomen zijn ademhalingsmoeilijkheden, netelroos, jeuk en huiduitslag. Ernstige allergische reacties leiden tot anafylactische shock, die kan leiden tot de dood. Inname van L-arginine kan leiden tot misselijkheid, maagkrampen, of frequente stoelgang. Storingen in de chemische en elektrolytenbalans optreden. Kalium, chloride, bloed-ureumgehalte en creatinine niveaus geworden gevaarlijk hoog. Bloeddruk, natrium en fosfaat niveaus geworden gevaarlijk laag. Nier-en leverziekten patiënten zijn bijzonder gevoelig voor gevaarlijke schommelingen in de chemische en elektrolyten niveaus bij het nemen van het supplement. L-arginine verhoogt bloeden risico's voor patiënten die anticoagulantia en trombocytenaggregatieremmers medicijnen. L-arginine kan onverwacht verhogen bloedsuikerspiegel bij diabetici.

Yohimbine

Rekening yohimbine kan resulteren in verhoogde hartslag en bloeddruk. Rekening hoge doses yohimbine kan leiden tot ernstige dalingen van de bloeddruk, waardoor hartstilstanden, hartaanvallen en sterfgevallen. De bloeddruk stijgt tot gevaarlijke niveaus bij patiënten die yohimbine nemen eet voedingsmiddelen met tyramine. Levensmiddelen die tyramine bevatten oude kaas of vlees, lever, sommige alcoholische dranken en gerookt vlees. Bijwerkingen van yohimbine met moeizame ademhaling, duizeligheid, hoofdpijn, blozen, zweten, trillen, pijn op de borst, hartkloppingen, angst, misselijkheid, slapeloosheid en braken. Yohimbine verergert de symptomen zoals angst, paniekaanvallen en manische episodes bij psychiatrische patiënten.

Epimedium

Epimedium gevaarlijk verlaagt de bloeddruk bij patiënten die hoge bloeddruk medicatie. Het verhoogt bloeden risico's bij patiënten die anticoagulantia. Bijwerkingen voordoen wanneer patiënten epimedium combineren met anti-depressiva, hart medicatie en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs). Gevaren van epimedium onder andere een verhoogde hartslag en hevige stemmingswisselingen. Andere bijwerkingen van Epimedium met moeizame ademhaling, droge mond, hoofdpijn, slapeloosheid, spierkrampen, misselijkheid, neusbloedingen, braken en visie verstoringen zoals wazig.