Zwemmers & Eye Infection

Zwemmers & Eye Infection

Zwemmen is een uitstekende oefening, maar de ogen zijn gevoelig voor water levende verontreinigingen. Ooginfecties en ontstekingen zijn wijdverbreid onder zwemmers. Behandel iedere bedreiging van visie met zorg.

Ooginfecties

De trage verspreiding van ooginfecties met elementaire voorzorgsmaatregelen. Ooginfecties, zoals roze oog (conjunctivitis), kunnen worden overgedragen door nauw contact met een getroffen individu. Blijf thuis. Ga niet naar zwembaden of andere openbare plaatsen als u een ooginfectie.

Basic Voorzorgsmaatregelen

Wees voorzichtig bij het zwemmen in openbare zwembaden. Ga niet zwemmen in een zwembad met bladafval. Vermijd zwemmen met grote aantallen mensen. Blijf uit zwembaden met kleine kinderen. Wassen alvorens in het water. Geen luiers in zwembaden te wijzigen.

Aquatic Environment

Zwembaden bevatten veel chemische stoffen en potentiële contaminanten. Chloor en andere chemicaliën worden toegevoegd aan water bundelen om bacteriën te controleren, maar deze chemische stoffen kunnen ook de ogen irriteren. Chloor doodt ziektekiemen - maar niet meteen. Verwijder alle rommel uit het water. Handhaving van het filtersysteem. Zorg voor een gezond watermilieu voor alle zwemmers.

Bescherm de ogen

Gebruik een veiligheidsbril om de ogen te beschermen. Schone ogen met druppels na het zwemmen. Raak de ogen niet aanraken voordat wassen van de handen met zeep.

Behandel ooginfecties Voordat Zwemmen

Conjunctivitis of roze oog, is de meest voorkomende vorm van ooginfectie. Bacteriële conjunctivitis kan worden behandeld met antibiotica druppels of zalf. Gebruik oogdruppels om oogirritatie te bevrijden van virale conjunctivitis. Sluit je ogen niet wrijven. Gebruik weefsel om de ogen te drogen, en gooi ze na gebruik.