Zwemmer Itch Prevention

Zwemmer Itch Prevention

De technische naam voor zwemmersjeuk is cercariëndermatitis. Het is een huiduitslag als gevolg van een allergische reactie op bepaalde parasieten die leven van vogels en zoogdieren. Zwemmer jeuk ontwikkelt op blootgestelde delen van de huid na contact met deze parasieten na de zwemmer is in zoet of zout water.

Vermijden

Het vermijden van gebieden waar de zwemmer jeuk parasiet kan zich is waarschijnlijk de makkelijkste vorm van verdediging. De parasiet wordt typisch gevonden in ondiepe poelen of meren waar de warmere watertemperatuur is ideaal voor de parasiet te gedijen. Ook gastheer van de parasiet zijn meestal vogels zoals eenden en ganzen, dus het vermijden van gebieden waar zie je dit soort vogels zou ook nuttig zijn.

Chemicaliën

Het doden van de parasiet in kleine vijvers en meren door chemische molluskiciden (kopersulfaat of koper carbonaat) is een optie. Andere chemische opties omvatten het plaatsen van een geneesmiddel voor de behandeling van de parasiet in voedsel aas voor de watervogels. Wanneer de vogels eten het voedsel van de chemische zal de parasieten die al in de vogels te doden. Voorzichtigheid moet worden betracht bij het gebruik van chemische stoffen in het water.

Verwijder Vegetatie

Houd de vegetatie in de vijver of het meer tot een minimum beperkt, zodat de parasieten niet de ideale omgeving om te groeien.

Keep The Birds Away

Vermijd het aantrekken van vogels naar gebieden waar mensen zwemmen. De parasieten leven van vogels hen zo ontmoedigen van uw vijver of het meer zal de kans van de parasieten aanwezig zijn drastisch verminderen. Vogels zijn gewoontedieren en zullen terug komen als je ze te voeden, zodat ze niet te voeden. Zij zullen ook de neiging om weg te blijven in gebieden waar de rust en stilte wordt verstoord. Harde geluiden of honden die jagen vogels zijn manieren om een ​​vijver minder gastvrij te maken.