Zwavel is Goed voor acne?

Zwavel is Goed voor acne?

Zwavel is een van de oudste acne behandelingen weten aan de mens, die teruggaat tot de oude Romeinen. Het is nog een veelgebruikt ingrediënt in acnebehandeling ingrediënten omdat het het effect. Het wordt ook gebruikt om dermatitis, en bacteriële en fungale infecties.

Hoe werkt het?

Sulphur succes bestrijdt acne door te interfereren met de groei van de acne bacteriën op de huid. Het wordt ook gebruikt als een exfoliërende middel, omdat de huid schil veroorzaakt. Het heeft het vermogen om olie te absorberen en bereikt in de poriën, breken comedonen (whiteheads en mee-eters).

Gebruik

Een acne reinigingsmiddel dat zwavel bevat werkt het beste als het op de huid gedurende enkele minuten. Een masker of een acne behandeling ter plaatse, dat zwavel bevat, is effectiever als links op de huid 's nachts.

Voorzorgsmaatregelen

Zwavel mag niet worden gebruikt op grote delen van de huid, omdat de absorptie van grote hoeveelheden kan leiden tot bijwerkingen.

Bijwerkingen

Zwavel kan jeuk, branderig, stekend gevoel en roodheid van de huid veroorzaken. U dient uw arts te raadplegen voordat u zwavel om uw acne care routine als u andere medicijnen.

Disadvantadges

Veel producten die zwavel bevatten, hebben een kenmerkende, aanvallende geur. Sommige zwavel producten kunnen verkleuring van de huid veroorzaken.