Zwangerschap & Valtrex

Zwangerschap & Valtrex

Zwangerschap kan een prachtige tijd zijn; echter, een zwangere vrouw die herpes simplex type 2 moet voorzichtig zijn. De medicatie Valtrex is beschikbaar voor degenen die het virus. Volgens pregnancy.lovetoknow.com, wordt deze medicatie genomen "verlagen het vermogen van herpesvirussen stijgen in het lichaam."

Wat is genitale herpes?

Genitale herpes wordt seksueel overgedragen. Het wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus type 1 of 2 Herpes simplex virus type 2 is de meest voorkomende virus genitale herpes. De meeste mensen hebben geen of weinig symptomen van het herpes simplex virus type 1 of type 2 infecties. Echter, wanneer een uitbraak plaatsvindt, zijn er meestal kleine zweren rond het genitale gebied. Deze uitbraken duurt meestal een paar weken en dan te genezen. De infectie blijft in het lichaam voor onbepaalde tijd, maar het aantal uitbraken af ​​totdat zij uiteindelijk verdwijnen.

Wat is Valtrex?

Valtrex is een medicijn voor mensen die herpes hebben. Het kan worden genomen voor een van beide soorten herpes - type 1 of 2 Deze medicatie helpt met koortsblaasjes, gordelroos en voor de behandeling en controle van genitale herpes. Valtrex mag alleen worden gebruikt met safe sex. Degenen die herpes hebben moeten begrijpen dat Valtrex, volgens pregnancy.lovetoknow.com, "is slechts een behandeling voor deze gezondheidsproblemen, geen genezing."

Controlling Herpes terwijl Zwanger

Wanneer u genitale herpes, moet u met uw arts te praten voordat je probeert zwanger te raken. Dit is belangrijk omdat genitale herpes kan worden verspreid naar uw baby. Dit wordt neonatale herpes. Gebaseerd op informatie van pregnancy.lovetoknow.com, als je gecontracteerd herpes vroeg in de zwangerschap of voor de zwangerschap, de kans dat je baby krijgt is het minder dan 1 procent.

Werkzaam bestanddeel

Valacyclovir hydrochloride is het actieve ingrediënt in Valtrex. Het is niet uitgebreid beoordeeld voor zwangere vrouwen om te gebruiken. Een studie naar aangeboren afwijkingen van de medicatie begon in 1984; Echter, de kleine hoeveelheid participeert maakte het onmogelijk om conclusies te trekken uit het. Studies gedaan op konijnen en ratten vond dat valacylovir geen bewijs van hebben "ontwikkelingsstoornissen misvormingen tijdens de periode van grote lichaam orgel ontwikkeling." Deze studies werden gemeld door GlaxoSmithKline, de maker van Valtrex.

Waarschuwingen

Als u besluit om te proberen zwanger te worden en u Valtrex nemen voor genitale herpes, moet u wordt verder geëvalueerd en gecontroleerd door een medische professional. Valtrex is een zwangerschap categorie "B" zoals beoordeeld door de Food and Drug Administration. Dit betekent dat er geen bewijs dat het schade aanricht aan een foetus.