Zwangerschap & the Common Cold

Zwangerschap & the Common Cold

De verkoudheid, altijd ongemakkelijk, kan erger voor een zwangere vrouw te zijn. De behandeling is beperkt, als iets dat de moeder opneemt, zij de baby dat ook doet. Natuurlijke remedies zijn de beste koers.

Overwegingen

Zwangerschap van invloed op het immuunsysteem van een vrouw, dus de verkoudheid kan langer dan gewoonlijk duren, aldus de Universiteit van Michigan Heath System.

Identificatie

MedicineNet definieert de verkoudheid als een bovenste luchtweginfectie. Verstopte neus of drainage, een pijnlijke of krassend keel, niezen, heesheid, hoesten, koorts of hoofdpijn kunnen allemaal symptomen. Virussen veroorzaken verkoudheid.

Preventie / Solution

De Universiteit van Michigan Heath System adviseert alleen het nemen van over-the-counter medicatie spaarzaam voor koude symptomen afgelopen 12 weken van de zwangerschap. Sudafed nasaal decongestivum, Robitussin en Robitussin DM hoestsiropen, slijmoplossend tijdens de daguren, onderdrukker 's nachts, Vicks vlakte hoestsiroop en Tylenol / paracetamol worden als veilig beschouwd. Volg de richtlijnen van elke doos's.

Soorten

Tijdens de zwangerschap, zijn andere behandelingen de voorkeur volgens de Universiteit van Michigan Heath System. Dergelijke behandelingen zijn onder zitten tijdens het slapen, het leggen van een warme doek op je gezicht, met behulp van een stoomboot, het verhogen van de vochtinname, het eten van kleinere maaltijden en slapen meer.

Expert Insight

Wees voorzichtig van misleidende symptomen. De Universiteit van Michigan Heath System stelt dat als verstopte neus is uw enige symptoom, kan je niet een verkoudheid hebben.

Waarschuwing

Bewaak uw temperatuur ten minste eenmaal per dag De Universiteit van Michigan Heath System waarschuwt. Bel uw arts als u koorts van 101 graden Celsius of meer. Vertel uw arts als u hoest groen / geel sputum, of kortademigheid, aanhoudende pijn op de borst of een ernstige keelpijn.