Zure maag Relief

Zure maag Relief

Hoewel vaak voor, indien onbehandeld, kan zure maag leiden tot lange-termijn problemen zoals maagzweren. Ook wel zure indigestie, zure maag komt te veel zuur in het spijsverteringskanaal, die vaak veroorzaakt branden in de maag zelf, evenals zure reflux en maagzuur. Hier zijn een aantal manieren om de zure maag te behandelen. Echter, als je ervaren vaak gedurende langere tijd, is het het beste om een ​​arts of specialist die zich bezighoudt met het spijsverteringskanaal raadplegen.

Drink Relief

Probeer een lepel bakpoeder opgelost in een glas water en drink het snel. Als je preuts over de smaak zijn, probeer gember thee, die je maag kalmeert en het terugdringen van zure niveaus. Voeg een scheutje verse citroen, dat het zuur neutraliseert.

Verandering eetpatroon

Ga gemakkelijk op gefrituurd voedsel, vooral als je te laat eten 's nachts. In het algemeen moet u voorkomen dat het eten van zware maaltijden als je van plan bent om te slapen in de komende 2 tot 3 uur. Je lichaam kan voedsel niet goed verteren terwijl je ligt. Vermijd ook het drinken of eten van deze voedingsmiddelen op zichzelf: koffie, citrusvruchten, vet voedsel, alcohol en chocolade, die allemaal kunnen creëren of verergeren zure maag.

Verander je levensstijl

Stoppen met roken als je dat doet. Tabak irriteert meer dan alleen je longen; het irriteert je keel en spijsverteringskanaal, en verhoogt het risico op maagzweren. Kijk ook eens naar de lange-termijn veranderingen. Stress kan maagklachten verergeren, zo deel te nemen aan de dagelijkse bemiddeling en yoga als oefening zal profiteren u na verloop van tijd. Wanneer het weer het toelaat, slaat u de loopband en het hoofd in een park of bos en natuur herontdekken. Het is goed voor het lichaam, geest en ziel.