Zorg & reiniging van lichaam Drainage Buizen

Body drainagebuizen vereist in een groot aantal toepassingen in de gezondheidszorg. Veel mensen die thuiszorg ontvangen gebruiken deze buizen om overtollig vocht af te voeren uit het lichaam. Deze buizen zullen mettertijd worden vervuild of besmet gebruik en moet worden gereinigd om de gezondheid van een individu te waarborgen. Als u of een dierbare is het ontvangen van thuiszorg, kunt u ervoor kiezen om en schoon lichaam drainage buizen op uw eigen stand te houden. Gelukkig daarbij vereist zeer weinig inspanning, en het is niet moeilijk te leren.

Het legen van de Drain Bag

Na het wassen van je handen met zeep en water gedurende tenminste 15 seconden, houd de drainage zak over een maatbeker (een arts kan de beker hebben zorg voor u te verzamelen en te controleren vloeistoffen worden afgevoerd). De klep op de bodem van de zak moet naar links gedraaid, dat de fluïda vrij in de beker. Plaats de zak op een schoon aanrecht en druk de lucht uit het totdat het helemaal plat ligt, en draai vervolgens het ventiel met de klok mee om het opnieuw te dichten. De drainage zak kan nu opnieuw aan het lichaam of kleding.

Vlissingen Tubes

De buizen verbonden met de opvangzak moet worden gespoeld met een zoutoplossing geregeld om te voorkomen besmetting. 10cc steriel water (geen kraanwater) of een steriele zoutoplossing zal volstaan ​​voor het spoelen. Reinig de spoelen poort met een alcoholdoekje, en bevestig de spuit met de 10cc oplossing aan de poort. Voorzichtig en langzaam druk op de zuiger naar beneden, het loslaten van de vloeistof in de afvoerbuis. Ga niet verder als u een druk of weerstand voelt --- dit is niet normaal en zal een medische zorg professional om u te vertellen hoe verder te gaan vereisen. Wanneer u klaar bent met de procedure, gewoon verwijderen en afvoeren van de spuit.

Tube Onderhoud

Controleer de buizen vaak voor bijkomende buigen, barsten, of knikken. De buis moet transparant zijn. Als er sprake lijkt naar binnen worden bedekt met een film, of als je niet kunt zien door de buis, het waarschijnlijk moet worden veranderd. Ga niet door met het gebruik van buizen die lijken te sediment of aanhechtingen binnenkant van hen hebben. Als de buitenkant van de buis vuil wordt, kunt u het af te wassen met een warm sopje vod. Wees voorzichtig, en droog de buis als je bij het reinigen van het.