Zink Medicatie voor Psoriasis

Psoriasis is een auto-immuunziekte die ontsteking en rode vlekken veroorzaakt op de huid. Volgens ten minste een studie gepubliceerd door het Journal of Islamic-Academie van Wetenschappen in 1991, zink is een effectieve behandeling voor psoriasis.

Shampoo

Zink shampoo is goedgekeurd tot ernstige roos of de hoofdhuid dermatitis te behandelen, en de gebruikers anekdotische melden verbeteringen aan psoriasis.

Topical

Sommige actuele behandelingen, meestal crèmes bevatten zinkpyrithion. U kunt veel van deze behandelingen buiten de Verenigde Staten te vinden, maar de Food and Drug Administration (FDA) heeft gevallen waar de behandelingen daadwerkelijk andere medicijnen bevatten dan alleen zink gevonden.

Orale

De Food and Nutrition Board (FNB) heeft een Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) voor zink vastgesteld. Zink is verkrijgbaar als een supplement dat u mondeling als een manier om de RDA bereiken.

Werkzaamheid

Volgens de Journal of Islamic-Academie van Wetenschappen, kan zink verbeteren psoriasis symptomen. Echter, heeft de FDA niet voldoende bewijs van gezien en verbiedt zink producten uit de markt worden gebracht als behandelingen.

Waarschuwingen

De FNB heeft een maximaal toelaatbare inname (UIL) vastgesteld voor zink omdat het giftig kan zijn. Dit UIL geldt voor alle bronnen, met inbegrip van voedsel, supplementen en absorptie. Wees voorzichtig bij het nemen van zink supplementen die u niet meer bedragen dan de UIL.