Zilverkaars Side Effects

Zilverkaars Side Effects

Door de geschiedenis heen, heeft zilverkaars werd gewaardeerd door vrouwen die lijden de symptomen van de menopauze en menstruatie. Het was ook ooit een populair kruid gebruikt tijdens de bevalling. Het is echter niet een kruid zonder zorg of toezicht. Er zijn mogelijke bijwerkingen, en als het te snel wordt genomen tijdens de zwangerschap kan ernstige negatieve gevolgen hebben voor een ongeboren kind.

Geschiedenis

Zilverkaars groeit het langs de rand van de bossen in de oostelijke delen van Noord-Amerika. De plant wordt ook verbouwd in Europa. De wortels en gedroogde wortelstok worden medicinaal gebruikt. De plant is een lid van de boterbloem familie en draagt ​​witte bloemen. Peter Smith introduceerde blauw cohosh om geneeskunde in 1813 Het kruid werd vroeger door de indianen gebruikt voor keelpijn, krampen, ontstekingen in de baarmoeder, en koliek. Vrouwen dronk de thee een paar weken voor de vermoedelijke datum van de levering, zodat ze een snelle en gemakkelijke levering zou hebben.

Toepassingen

Zilverkaars wordt beschouwd als kruid van een vrouw, omdat het helpt om de symptomen van de menopauze en osteoporose te verlichten. Het kruid stimuleert ook de weeën tijdens de bevalling. Het was een populair kruid onder de Alonquin Indiaanse stammen, die oorspronkelijk gaf het kruid zijn huidige naam. De stam die het kruid tijdens de bevalling en om menstruatiepijn te verlichten. Inheemse Amerikanen ook gebruik van de wortel van zilverkaars als anticonceptiemiddel. Blue zilverkaars heeft dezelfde effecten. Extracten of grote doses van zilverkaars kan de zwangerschap af te breken.

Side Effects

Volgens een studie gepubliceerd in het augustus 2002 problemen van veterinaire en humane toxicologie, kan blauw zilverkaars nicotinezuur toxiciteit veroorzaken wanneer gebruikt om abortus te induceren. Symptomen van nicotine toxiciteit braken, spierzwakte en buikpijn. Zilverkaars kan een vroeggeboorte of miskraam veroorzaken bij gebruik tijdens de zwangerschap, zelfs zonder de hoge doses meestal gebruikt om oorzaak en abortussen. Het kruid kan ook misselijkheid, braken of hypertensie. Het kruid mag niet worden ingenomen met sedativa, anesthetica of bloeddrukverlagende medicijnen. Het kruid moet ook worden gebruikt met oestrogeensupplementen vanwege de oestrogeen-achtige eigenschappen.

Hormoontherapie

Een case report gepubliceerd in Vol. 11 Nummer 5 van het tijdschrift "Menopauze" waarschuwt dat zilverkaars auto-immune hepatitis kan leiden. De studie beveelt aan nauwlettend vrouwen die nemen het kruid, als gevolg van deze mogelijke effecten. Veel vrouwen gebruiken zilverkaars als vervanging voor hormoontherapie bij menopauze symptomen vanwege het risico van borstkanker en cardiovasculaire ziekte. Een andere studie, gepubliceerd in Vol. 10 Issue 1 van "Menopauze", meldde dat als zilverkaars wordt genomen voor een korte periode, is er slechts een kleine kans op bijwerkingen die mild en omkeerbaar zou zijn. Zij concludeerde ook dat ernstige bijwerkingen waren zeldzaam, en dat zilverkaars werd beschouwd als een veilige kruidengeneeskunde.

Dosering

Traditionele bereidingen gebruikt een afkooksel van 0,5 tot 1 g van de gedroogde wortel in een afkooksel of tinctuur. Zilverkaars is beschikbaar in vele bereide supplementen zoals Remifemin. Remifemin is een Duitse gemaakt tablet of vloeibaar extract gedistribueerd door GlaxoSmithKline naar de Verenigde Staten. De meeste supplementen raden 20mg twee keer per dag worden ingenomen. Echter, kunnen doseringen variëren met elke andere supplement. Hoge doses of uittreksels kunnen negatieve bijwerkingen veroorzaken, vooral tijdens de zwangerschap.