Zijn Waterontharders veilig voor baby?

Zijn Waterontharders veilig voor baby?

Hard water is een probleem voor veel huishoudens, maar het is meestal gemakkelijk behandeld met het gebruik van waterontharders. Echter, ouders moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van onthard water, omdat het te veel natrium voor formule-gevoede baby's te drinken zou kunnen bevatten in het.

Hard Water

Water dat een overmaat magnesium en calcium, wordt beschouwd "hard water." Dit kan leiden tot een opeenhoping van mineralen in leidingen en kan zeep en wasmiddel minder effectief, als ze niet zeepsop als goed.

Waterontharders

Om het probleem van hard water te bestrijden, veel mensen maken gebruik van een waterontharder, die meestal gebruikt natrium om de magnesium- en calciumionen vervangen. Alle water bevat natrium, maar water dat is verzacht gewoonlijk een hogere concentratie. Dit is meestal prima voor de meeste mensen, tenzij ze op een zoutarm dieet, maar baby's moeten speciale aandacht ook.

Flesvoeding

Meest babyvoeding bevat natrium, en het is belangrijk voor baby niet te veel natrium krijgen. Formule is ontworpen om gebruikt te worden met gewoon water, met een laag natriumgehalte, zodat het te combineren met onthard water zou kunnen betekenen van de baby is de inname van te veel natrium.

Gevaar voor de baby's

Een studie uit 2002 gepubliceerd in het 'Journal of Hypertension "gevonden dat baby's die werden gevoed formule gemaakt van water dat een hoger natriumgehalte dan wat is meestal te vinden in Noord-Amerika hadden hadden een hogere bloeddruk. Ouders moeten voorzichtig zijn met het gebruik van een waterontharder product en neem contact op met de fabrikant over de niveaus van natrium zal produceren in het water.

Alternatief

Eén manier om dit probleem te krijgen is om de ontharder alleen geïnstalleerd op de warm water lijnen hebben. Het merendeel van de hard water problemen zullen worden opgelost, en u kunt het koud water te gebruiken om te mengen formule voor de baby zonder de zorg van extra natrium.