Zijn Hotdogs Slecht voor prostaatkanker?

Zijn Hotdogs Slecht voor prostaatkanker?

Als u lijdt aan prostaatkanker, zal uw arts waarschijnlijk adviseren een gezond dieet en lichaamsbeweging, samen met uw bestraling, chemotherapie of een andere behandeling. Als je gezond en proberen om prostaatkanker te voorkomen, weg te blijven van verwerkt vlees dat nitraten bevatten, zoals hotdogs zal uw kans op het ontwikkelen van de ziekte te verminderen.

Wat zijn nitraten?

Natrium nitraten worden gebruikt om de kleur van vleeswaren behouden zodat de hot dog blijft pink voor en na het koken. Nitraten reageren met chemicaliƫn in de maag nitrosaminen maken en deze reactie is aangetoond dat kanker veroorzaakt bij proefdieren.

Medische Conclusies

Volgens Medicine.Net, terwijl de specifieke oorzaak van prostaatkanker is onbekend, leeftijd, erfelijkheid en omgevingsfactoren zoals chemicaliƫn en toxines kunnen leiden tot de ziekte. Volgens een onderzoek uit 2007 uitgevoerd door het American Institute for Cancer Research, een persoon heeft een 21 procent hoger risico op het krijgen van kanker als hij verbruikt een hot dog dagelijks; ze raden het vermijden van verwerkt vlees zo veel mogelijk. Volgens een studie van de Europese Cancer Prevention 1996 nitraten veroorzaken een verhoogd risico op maagkanker en verhoging van natrium niveaus.

Preventie

Net als stoppen met roken verlaagt het risico op longkanker, het eten van een gezond dieet vol verse groenten en fruit, te oefenen en te blijven op een gezond gewicht verlaagt het risico voor alle vormen van kanker. Het eten van nitraten is bewezen dat de creatie van kankerverwekkende stoffen in de maag; als je wilt om kanker te voorkomen, moet u voorkomen dat hotdogs en andere vleeswaren.

Nitraat-Gratis Hot Dogs

Niemand wil te doen van hun favoriete voedsel, vooral een mollige hot dog op een barbecue. Veel bedrijven maken momenteel nitraatvrij hotdogs en veggie of tofu honden. Deze kosten dan uw standaard hot dog, maar ze kunnen je gemoedsrust over uw gezondheid.