Zijn er voedingsmiddelen die goed zijn voor Sinus allergieën?

Sinus allergieën worden veroorzaakt door het inademen van irriterende stoffen, zoals stof, rook, uitlaatgassen en pollen. Deze irriterende verstoppen de sinussen, die de sinussen voorkomt drainage, waardoor een ophoping van vocht produceren druk in het hoofd en gezicht. Als je last hebt van sinus allergieën, er zijn een aantal voedingsmiddelen die kunnen helpen om de symptomen te verminderen.

Rijstepap

Producten die rijst melk bevatten in plaats van koemelk kan een gunstig effect op de sinusknoop symptomen hebben. Lactose, suiker die van nature in zuivelproducten, creëert Candida gist, die aan sinus congestie. Vervangen zuivel helpt gist elimineren uit het lichaam, verminderen sinus problemen.

Sojamelk kan ook worden gebruikt in de plaats van koemelk; Echter, soja dikker slijm, welke symptomen kunnen verhogen tijdens een sinus allergie-aanval. Soja is een goede vervanger wanneer je ervaart geen acute sinus symptomen.

Antioxidanten en vitamine C

Groene bladgroenten zoals sla, spinazie, evenals bessen en knoflook allemaal substantieel antioxiderende eigenschappen. Verhogen van de hoeveelheid antioxidant bevattende voedingsmiddelen zal een positief effect op het immuunsysteem, die vervolgens effectiever kunnen bestrijden sinus allergieën. Dranken die antioxidanten bevatten onder meer groene tiener, rode wijn en druivensap.

Veel verse groenten en fruit, zoals sinaasappels, aardbeien, tomaten en kool, zijn ook goede bronnen van vitamine C. Het stimuleren van vitamine C in je dieet helpt bij het bestrijden sinus allergieën en uitroeit symptomen sneller.

Extra Virgin Olive Oil

Extra vierge olijfolie is een van de meest effectieve manieren om sinus allergieën te bestrijden. De olie eigenlijk verwijdert Candida gist uit de darmen, waardoor de gist uit het lichaam te spoelen met ander afval. Extra vierge olijfolie kan worden toegevoegd aan het dieet op tal van manieren. Een eenvoudige manier om extra vergine olijfolie te verhogen in de voeding is om olie te vervangen voor boter in een recept dat gebruik maakt van boter voor het koken, met inbegrip van braden en bakken. Olijfolie kan ook gebruikt worden als salade dressing en voor dompelen brood.