Zijn er kruiden die gevaarlijk zijn voor de vrouw te nemen?

Zijn er kruiden die gevaarlijk zijn voor de vrouw te nemen?

Specerijen het algemeen zijn niet gevaarlijk bij normaal gebruik. Maar sommige kruiden ingenomen in grote hoeveelheden kunnen schadelijk of zelfs fataal zijn. Verder is het voor vrouwen, kruiden kunnen een aantal gezondheidsrisico's tijdens de zwangerschap en borstvoeding opleveren.

Wat zijn Kruiden

Specerijen zijn de aromatische zaden, schors, fruit, knoppen, wortels of stengels van een plant. Voorkomende kruiden bevatten peper, kaneel, piment, kruidnagel en nootmuskaat. Kruiden gewoonlijk ingedeeld als de bladeren van de plant.

Spice Gevaren

Sommige kruiden zijn gevaarlijk voor zowel mannen als vrouwen aan te nemen in hoge doses. Zo moet je niet groot hoeveelheden kaneel, piment of nootmuskaat nemen. Kaneel kan verhoogde hartslag, een rode huid, kortademigheid en maagklachten in de vorm van maagreflux ("maagzuur") en diarree veroorzaken. Piment overdosis symptomen zijn misselijkheid, braken en convulsies. Het gebruik van teveel nootmuskaat kan fataal zijn. Een overdosis van nootmuskaat kan hallucinaties veroorzaken, een toestand van verdoving kan duren van twee naar drie dagen, shock, convulsies en de dood. Dringende en onmiddellijke medische hulp nodig is met een nootmuskaat overdosis. Houd deze specerij buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Kruiden tijdens de zwangerschap

Veel kruiden kan leiden tot een miskraam tijdens de zwangerschap. Deze kruiden zijn piment, nootmuskaat, anijszaad, venkel, karwij, selderij zaad of olie, chili, kaneel, komijn en saffraan.

Specerijen Tijdens Nursing

Een vrouw kan specerijen overgaan in haar moedermelk en haar baby. Vermijd nootmuskaat vanwege de potentie om epileptische aanvallen kunnen veroorzaken. Je moet capsaïcine of rode peper vermijden omdat het kind dermatitis en huiduitslag kunnen veroorzaken. Spaanse peper, kaneel en peper kan gas problemen voor baby's veroorzaken.

Voorzichtigheid

Gebruik geen kruiden of specerijen te gebruiken om doelbewust een miskraam veroorzaken. Met kruiden of specerijen kunnen een onvolledige miskraam die leidt tot uteriene infectie creëren. Bovendien, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, een zwangerschap die buiten de baarmoeder ontwikkelt, kan gediagnosticeerd gaan en leiden tot letsel en de dood.