Zijn er Herbals om te helpen met Rosacea?

Rosacea is een huidaandoening die meestal optreedt op het gezicht. Het wordt gekenmerkt door een spoeling, samen met kleine oneffenheden op de wangen en soms de brug van de neus. Het beïnvloedt volwassenen en wordt vaak verward met acne. Het hoeft niet een remedie en heeft de neiging te verergeren na verloop van tijd. U kunt echter wel de symptomen te helpen houden rosacea onder controle. Voorschrijven orale antibiotica, zware actuele crèmes, acid peelings en laser therapie zijn typische behandelingen, maar plantaardige alternatieven beschikbaar zijn.

Populaire kruidengeneesmiddelen

Dr Jessica Wu, een Los Angeles-area dermatoloog, combineert Chinese kruidenpreparaten met moderne medische praktijken. In een januari 2006, abstract in het Journal of Drugs in Dermatology, geïdentificeerd ze acht natuurlijke verbindingen die anti-inflammatoire eigenschappen hebben en worden gebruikt voor de behandeling van rosacea: moederkruid, havermout, zoethout, groene thee-extract, kamille, lavendel, kamfer olie en tea tree olie. Sommige van deze stoffen zijn effectiever dan anderen, en een paar kan negatieve bijwerkingen hebben, zei ze.

Effectieve Remedies

Drop, groene thee, havermout, lavendel en kamille zijn gevonden om de gunstige eigenschappen bij de behandeling van rosacea. Zoethout vermindert jeuk en ontsteking. Groene thee heeft anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen. Het biedt ook natuurlijke bescherming tegen ultraviolet licht, die een rosacea trekker. Havermout beschermt de huid en verlicht de jeuk. Lavender is een krachtige anti-inflammatoire. Kamille is ook een anti-inflammatoire en huid speen.

Veelbelovende Remedies

Moederkruid toont belofte, maar de wetenschappelijke jury is nog steeds uit. In studies van een moisturizer met moederkruid extract, het kruid onderdrukt de immuunrespons in de huid.

Remedies met negatieve bijwerkingen

Hoewel tea tree olie en kamfer olie hebben aangetoond de mogelijkheid om een ​​aantal rosacea symptomen te bestrijden, ze zijn beide irriterende stoffen die meer kwaad dan goed kunnen doen. Tea tree olie, terwijl een effectieve microbe killer, kan ook contact dermatitis, allergische huidreacties en andere overgevoeligheden veroorzaken.

Herbal Remedies en uw arts

Ongeacht wat kruidenmiddel u ook kiest, raadpleeg dan uw arts. Kruidenmiddelen kan een negatieve wisselwerking met andere geneesmiddelen en behandelingen. Uw arts kan ook bewust zijn van de laatste onderzoeksresultaten op basis van kruiden die meer effectief kunnen zijn of hebben bijwerkingen.