Zijn er Foods te helpen voorkomen van een verkoudheid of griep?

Zijn er Foods te helpen voorkomen van een verkoudheid of griep?

Verbetering van het immuunsysteem met eten is geen nieuw idee. Enorme onderzoek is gedaan naar de relatie tussen eetgewoonten en het voorkomen van verschillende kwalen. Hoewel er geen garantie van het vermijden van ziekte, het eten van rechts lijkt een enorm verschil in reactie van ons lichaam om vervelende virussen zoals verkoudheid en griep te maken.

Yoghurt

Een van de top picks voor een immuunsysteem waardig vechten verkoudheid en griep is de meest voorkomende. Yoghurt heeft de mogelijkheid om de verdediging van het lichaam tegen ziekten worden versterkt door de kiem bestrijden van witte-bloedcellen telling. Echter, yoghurt smaak of gecoat snacks niet dezelfde ziekte-voorkomende eigenschappen bezitten. Kies verse yoghurt met actieve culturen, bij voorkeur ongezoet

Rode paprika

De tijd om gezond eten om te voorkomen dat een verkoudheid is vandaag de dag te beginnen. Wachten tot je lijdt met een geval van de sniffles is vaak te laat. Vitamine C in een dagelijkse dosis helpt de reactie van het immuunsysteem om virussen. Per gram, deze smaakvolle groenten verpakken tweemaal vitamine C sinaasappelen. Bij 142 mg vitamine C per 1/2-cup portie, rode paprika overtreffen de FDA aanbevolen hoeveelheid van 90 mg per portie.

Andere bronnen

Vitamine C is ook te vinden in een breed scala van andere heerlijke keuzes. Top keuzes omvatten citrusvruchten, honingdauw meloen, meloen, kiwi's, tomaten, aardappelen, aardbeien en groene bladgroenten voor de hoogste doses vitamine C. Voeg minstens één per dag om uw koude-preventie regime.

Krijg Kleurrijke

Voedingsmiddelen die fel zijn kleurrijk zijn niet alleen aantrekkelijk dineren elementen, zijn ze meestal pakken hoge doses vitamine A, die beschermt tegen schade door vrije radicalen en helpt het slijm membraan functie. Het ademhalingssysteem is sterk gebaat bij een dagelijkse dosis van vitamine A. Vind deze voedingsstoffen in broccoli, bloemkool, zoete aardappelen, pompoen, mango en donkere bladgroenten groene groenten. Andere keuzes zijn onder andere vitamine-A-verrijkte melk. Kies voor magere melk om vet te vermijden.

Green Tea

Het toevoegen van groene thee, rijk aan verbindingen genaamd EGCG, (epigallocatechinegallaat) kan het virus de voortplanting in het lichaam te verlagen. Groene thee is ook rijk aan polyfenolen, die natuurlijke plantaardige antioxidanten en zijn een belangrijke bron van-immuunsysteem stimuleren eigenschappen. Versgezette hete groene thee biedt de meeste voordelen gezondheid, volgens een USDA onderzoek uit 2007, bijna 10 keer meer dan direct of gebotteld groene thee.

Boost B Vitaminen

Vitamine-verrijkte granen en volkoren producten, zalm, tonijn, kip, bonen, pindakaas en bananen zijn uitstekende bronnen van vitamine B6. Deze krachtpatser vitamine werkt in uw lymfeorganen in topvorm te houden. Op zijn beurt, de lymfe-systeem (thymus, milt en lymfeklieren) maken witte bloedcellen, die de eerste lijn soldaten in de strijd tegen de virussen die verkoudheid en griep veroorzaken.

Preventie / Solution

De meeste onderzoekers raden het eten van vijf of meer porties fruit en groenten per dag voor een optimale effecten op de gezondheid. Plaats fruit in kommen voor een gemakkelijke toegang. Pak een yoghurt op de weg naar buiten de deur toen op weg naar het werk. Kies voor salades, felgekleurde groenten, volle granen en mager vlees in uw dieet. Vergeet niet om ten minste 24 gram water per dag te drinken om gifstoffen spoelen uit je lichaam.