Zijn er Foods I Can Eat Dat zal helpen met Erectieproblemen?

Erectieproblemen kan veroorzaken een man om zelfbewust te worden, en ze kunnen een tol op relaties. Een gemeenschappelijk erectie probleem wordt gekenmerkt door het onvermogen om een ​​erectie lang genoeg om een ​​seksuele ervaring af te houden. Medicijnen worden vaak voorgeschreven om erectieproblemen te behandelen, maar u kunt ook kijken naar voedsel als een natuurlijke behandeling.

Testosteron

Rauwe oesters zijn een soort weekdier dat rijk is aan zink. Dit mineraal helpt verhogen testosteron en zaadcellen. Testosteron is een belangrijke mannelijke hormoon betrokken bij het bereiken van een erectie. Oesters bevatten ook dopamine, een ander hormoon, dat gunstig is voor erectieproblemen door te helpen toename van seksuele drang kan zijn. Lever, bonen, erwten en zeevruchten zijn ook allemaal hoog in zink.

B-vitaminen

Avocado's bevatten vitamine B6 en foliumzuur. Deze vitaminen kunnen helpen verhogen van uw energie niveaus en het vergroten van de productie van hormonen. Eet avocado's precies zoals ze zijn met een beetje zeezout bestrooid over de bovenkant, of maak een guacamole dip.

Fruit

Bananen hebben een aantal nutritionele voordelen. Ze zijn rijk aan kalium, ze bevatten de B-vitamine riboflavine, en zijn ook hoog in bromelaïne, die kunnen helpen keren erectiestoornissen en het vergroten van seksuele drang. Vruchten die een lichte pigment hebben, zoals frambozen, aardbeien, bosbessen en bramen kan ook effectief zijn bij het bevorderen van vasculaire flow.

Vetten

Essentiële vetzuren zijn vetten die het lichaam nodig voor een goede werking, maar kan geen op zichzelf. Verwerk deze in uw dieet om te helpen met uw erectie problemen. Noten, zaden, olijven, olijfolie, en koud water vis zoals zalm, makreel, tonijn en heilbot zijn allemaal voorbeelden van deze.

Vermijding

Erectie problemen kunnen het gevolg zijn van vasculaire ziekte die voorkomt uit het volgen van een slecht dieet. Vermijd voedingsmiddelen die sterk worden verwerkt en verfijnd zoals fast food, gefrituurd voedsel, verwerkt vlees, gebak, koekjes, taarten en donuts.