Zijn Appels Goed voor zure reflux?

Zijn Appels Goed voor zure reflux?

Zure reflux ontstaat een pijnlijk, branderig gevoel in de borst. Het kan interfereren met uw dagelijkse leven, beïnvloeden wat, wanneer en hoe je eet, en pijn en stress veroorzaken. Appels kunnen helpen genezen deze ongemakkelijke situatie.

Wat is zure reflux?

Zure reflux gebeurt wanneer de onderste slokdarm sluitspier klep (LES) niet goed functioneert. Wanneer deze klep gaat niet open en dicht op het juiste moment, kan maagzuur omhoog kruipen in de slokdarm, waardoor een brandende pijn en irritatie.

Pectine

Appels bevatten pectine, een oplosbare vezel die de spijsvertering bevordert, jassen van de slokdarm en de maag, en heeft kalmerende eigenschappen die genezen zure reflux helpen.

Voeding

Een van de beste vruchten rondom voedingswaarden, appels zijn rijk aan vitaminen en mineralen, zoals vitamine C, vitamine A, kalium en fosfor. Appels bijdragen aan de algemene gezondheid, zoals het spijsverteringsstelsel.

Wanneer om een ​​appel te eten

Natuurlijk kunt u een appel elk moment te eten, maar het eten van een appel voor een maaltijd helpt om goed te beginnen met de spijsvertering. Een appel recht voor het slapen kan helpen verlichten van het probleem van het ontwaken in de nacht met zure reflux symptomen.

Apple derivaten

Appelazijn is een bekend hulpmiddel voor zure reflux, mogelijk maken een zure evenwicht in het spijsverteringsstelsel, bijdraagt ​​tot een goede werking van de onderste esophagus klep en helpt de spijsvertering in de maag. Appelsap is ook gunstig. Het drinken van appelsap na de maaltijd, vooral vette maaltijden, zal het systeem en de spijsvertering te kalmeren.