Ziekten veroorzaakt door Zonnebanken

Hoewel binnenshuis bruinen lijkt misschien een handige manier om bronzen huid, zijn er schadelijke effecten die op lange termijn kunnen ontwikkelen. Zonnestudio's bieden klanten snelle manieren om te bruinen. Met krachtige zonnebanken dat ultraviolette stralen uitzenden, zijn klanten aangeboden zelfs tans van hoge intensiteit stralen. Huidkanker, seksueel overdraagbare aandoeningen en op lange termijn schade aan de ogen kan leiden, maar van onjuist looien of slecht onderhoud van de zonnebanken.

Huidkanker

Hoewel naar schatting 1.000 doden in 2009 werden gemeld door het National Cancer Institute, meer dan 1 miljoen nieuwe gevallen van huidkanker in 2009 ontwikkelde Indoor zonnestudio's maken gebruik van hoge-intensiteit UV-stralen uw huid bruinen. Deze blootstelling vecht het vermogen van je huid om deze schade, die een zonnebank-effect veroorzaakt te repareren. Kanker wordt gemaakt wanneer het DNA van je huidcellen beschadigd. Wanneer deze beschadigde cellen vermenigvuldigen, vormen ze tumoren die zijn patches kankerachtige huidcellen. In het uiterste, kan huidkanker dood veroorzaken. De meeste gevallen niet tot overlijden en kan worden behandeld door het verwijderen van de abnormale groei.

Seksueel Overdraagbare Aandoeningen

Seksueel overdraagbare aandoeningen kunnen worden doorgegeven van de ene persoon met dezelfde zonnebank aan een andere persoon. Zonnestudio's zijn verplicht om hun zonnebanken ontsmet tussen elke zonnebad. Schoonmaken van het bed met een ontsmettingsmiddel wist het bed van alle bacteriën worden doorgegeven van de ene persoon naar de andere en doodt alle bacteriën die kunnen groeien in het bed. Als u niet zeker bent van uw zonnestudio's schoonmaken procedures ervoor zorgen dat je het vraagt. Hoewel de kans op het oplopen van een SOA is klein, het is mogelijk met verkeerde reiniging.

Misvattingen

Hoewel het is gesuggereerd dat aids door middel van een zonnebank kan worden overgedragen van de ene persoon naar de andere, is het bijna onmogelijk om dit te laten gebeuren. Lichaamssappen zou hebben om van de ene zonnebank client naar de andere. Zorg ervoor dat u contact op met de zonnestudio op hun beleid met het ontsmetten van elk bed. Als ze zeggen dat ze ze schoon te maken, vragen of ze gebruik maken van een ontsmettingsmiddel dat bacteriën doodt. Zij moeten in staat zijn om deze vragen te beantwoorden voordat je het gevoel comfortabel bruinen in hun salon voor uw veiligheid.

Oogletsel

Om blijvende schade te voorkomen aan uw ogen dragen bril oog voor elk zonnebad. Het niet gebruiken van oogbescherming heb je een grotere kans op het ontwikkelen van vormen van staar of huidkanker rond je ogen of oogleden. Deze kankers vaak optreden omdat je ogen niet gewend zijn aan blootstelling aan de zon.

Waarschuwing

Leer zelf op zonnebanken voordat u besluit om op lange termijn te bruinen. Lees het beleid van de zonnestudio's. Zorg ervoor dat het desinfecteert de bedden, en draag altijd oogbescherming. Als u bruinen op een regelmatige basis, zorg ervoor dat u bezoek aan uw dermatoloog een keer per jaar voor een huid te onderzoeken. De arts zal uw lichaam te controleren op abnormale groei om u te beschermen tegen het ontwikkelen van huidkanker.