Ziekten Van Not Handen wassen

Ziekten Van Not Handen wassen

Als je niet je handen wassen, vooral na gebruik van de badkamer of het hanteren van voedsel, loopt u het risico van het ontwikkelen van een hele reeks ziekten, waarvan sommige zeer ernstig. Het is aanbevolen dat u uw handen wassen met zeep of gebruik de hand sanitizer, vooral voor het eten, voor en na het hanteren van voedsel en na gebruik van de badkamer.

Soorten

De meest voorkomende verontreinigingen die kan krijgen op je handen en veroorzaken ziekten zijn menselijk afval en bacteriën uit de voeding. De meest voorkomende manieren waarop je kunt krijgen bacteriën op je handen onder het hanteren van voedsel dat gevaarlijke bacteriën (zoals rauwe kip), het contact met menselijk en dierlijk afval, het aanraken van besmette oppervlakken die voedsel of dierlijk afval kan bevatten, en direct contact met mensen die mogelijk hebben bevat voedsel bacteriën of dierlijk afval op hun huid.

Effecten

Ziekten die kunnen worden afgesloten bij het niet wassen van je handen uiteen van de verkoudheid en griep om parasitaire ziekten zoals E.coli, Giardia en salmonella.

Time Frame

Als u een ziekte die wordt veroorzaakt door het niet wassen van je handen samentrekken, kan het enkele uren duren, tot een paar dagen om de symptomen te zien. Symptomen kunnen zijn: misselijkheid en braken als je een ernstige ziekte hebt opgelopen.

Preventie / Solution

Als u denkt dat u een ziekte van het niet wassen van je handen gecontracteerd, beginnen de gewoonte van het wassen van je handen onmiddellijk. Dit zal helpen om andere mensen je in contact komen met tegen het oplopen van de ziekte. Als u moet overgeven, beginnen een dieet van bananen, toast, appelmoes en eenvoudige rijst en raadpleeg een arts zo snel mogelijk.

Theorieën / Speculatie

In het doden van bacteriën en andere schadelijke stoffen, met de hand sanitizer is 99,9% effectief in het elimineren van ziektekiemen en schadelijke bacteriën uit je handen. Afhankelijk van uw handen wassen techniek, kunt u niet worden bevrijden uw handen van alle schadelijke bacteriën die kunnen worden op je handen, vooral als u verontreinigingen hebben aangeraakt. Het wordt aanbevolen dat u de hand sanitizer te houden in de badkamer, keuken en kantoor om de verspreiding van verontreinigingen te voorkomen.