Ziektekostenverzekering voor Stellen

Ziektekostenverzekering voor Stellen

Als onderdeel van een echtpaar komt met vele voordelen, eventueel met inbegrip van de ziektekostenverzekering. Plannen variëren sterk, hoewel, grondig onderzoek uw keuzes voordat je een beslissing neemt. Het is niet altijd het beste om uw zorgverzekering te krijgen door middel van hetzelfde bedrijf, of u een werkgever gesponsorde gezondheid plan ontvangen of moeten individuele verzekering af te sluiten.

Deelnemen Plannen

Werkgever gesponsorde ziektekostenverzekering plannen kunt u een echtgenoot toe te voegen aan uw plan, maar je moet een beetje meer van de premie te betalen om dit te doen. Dit is een slimme zet als een van jullie heeft geen ziektekostenverzekering of als plan van één werkgever is significant beter dan de ander. Meestal zult u uw HR-afdeling om te praten met uw echtgenoot toe te voegen, het tonen van uw huwelijksakte.

Logeren Aparte

Als jullie beiden werken voor bedrijven die grote medische voordelen bieden, kan het de moeite waard om uw afzonderlijke plannen te houden. De premie is immers vaak lager - en soms gratis - op slechts-werknemer plannen, is er weinig voordeel aan een echtgenoot toe te voegen aan uw plan.

Individuele plannen

Bij het winkelen voor individuele plannen, je moet wat extra onderzoek te doen. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden een plan voor koppels. Deze plannen zijn goedkoper dan het kopen van twee individuele plannen. Echter, als uw echtgenoot heeft bepaalde risicofactoren, zoals roken of een vooraf bestaande aandoening, dan is uw maandelijkse premie kan vrij hoog zijn. In dit geval kan het beter zijn om een ​​individueel plan te kopen voor jou en een hoog risico of een hoog-aftrekbare plan voor uw echtgenoot.

Binnenlandse partnerschap Voordelen

In sommige staten, homoseksuele paren en gehuwde heteroseksuele paren in aanmerking voor dezelfde ziekteverzekering voordelen die een echtgenoot in aanmerking zouden komen voor. U moet getrouwd zijn als de staat maakt het homohuwelijk, of registreer als binnenlandse partners. Uw werkgever of zorgverzekeraar zal gedetailleerd bewijs dat je echt een paar, niet alleen vrienden of huisgenoten willen.