Ziektekostenverzekering voor Kinderen in Florida

Ziektekostenverzekering voor Kinderen in Florida

De staat Florida heeft KidCare. KidCare is een verzekering programma dat kinderen dekt vanaf de geboorte tot de leeftijd 18. KidCare bestaat uit vier delen: MediKids, Healthy Kids, Children's Medical Service Network en Medicaid. Als ouders of verzorgers van toepassing voor de verzekering, zal KidCare bepalen welk programma het kind in aanmerking komt voor op basis van leeftijd en het inkomen van het gezin.

MediKids

MediKids is beschikbaar onder de KidCare verzekering voor kinderen van 1 tot en met 4. Kinderen die deelnemen aan MediKids ontvangen het grootste deel van de voordelen aangeboden via Medicaid, en diensten van Medicaid zorgaanbieders ontvangen. Vanaf 2011, ouders betalen een premie van $ 15 tot $ 20 per huishouden afhankelijk van het inkomen. Voor gezinnen die niet voldoen aan richtlijnen inkomen, wordt een maandelijkse premie van $ 159 per maand voor elk kind verplicht deel te nemen in MediKids. De gezondheidszorg wordt verstrekt door artsen genoemd primaire zorgverleners. MediKids dekt kosten die gepaard gaan met een bezoek aan een PCP of een verzoek van een PCP-specialist.

Healthy Kids

De Florida Healthy Kids programma biedt verzekeringen aan kinderen van 5 tot 18. Healthy Kids is beschikbaar voor kinderen die niet in aanmerking komen voor Medicaid. Diensten die door Healthy Kids omvatten doktersbezoeken, inentingen, tandheelkundige zorg, spoedeisende zorg en verblijf in het ziekenhuis. Vanaf 2011 wordt een $ 15 tot $ 20 maandelijkse premie die nodig is voor de meeste gezinnen. Gezinnen die niet voldoen aan richtlijnen inkomen kan een verzekering bij de volledige maandelijkse kosten te kopen.

Children's Medical Service Network

The Children's Medical Service Network biedt gezondheidszorg voor kinderen met speciale behoeften van de geboorte tot de leeftijd 18. Alle CMS diensten worden geleverd door kwaliteit artsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers. Het CMS netwerk biedt diensten voor gezondheidszorg, kinderbescherming en veiligheid diensten, kind en mijn familie, vroegtijdige interventie en de ontwikkeling van kinderen, en pasgeboren screening. Gezinnen moeten voldoen aan richtlijnen inkomen in aanmerking te komen voor CMS. CMS is beschikbaar voor gezinnen op of onder 200 procent van het federale niveau armoede.

Medicaid

Medicaid is beschikbaar aan in aanmerking komende gezinnen met lage inkomens die niet kunnen veroorloven ziektekostenverzekering. De Florida Medicaid-programma wordt beheerd door het Agentschap voor de Gezondheidszorg Administration. Kinderen die in aanmerking komen voor Medicaid kan geen dekking ontvangen van een ander programma onder KidCare. In aanmerking te komen voor Medicaid is afhankelijk van de leeftijd van het kind en het inkomen van het gezin. Kinderen jonger dan 1 in aanmerking komen voor Medicaid als hun gezinsinkomen lager is dan 200 procent van het federale niveau armoede. Kinderen van 1 tot en met 5 in aanmerking komen voor Medicaid als hun gezinsinkomen lager is dan 133 procent van het federale niveau armoede. Kinderen van 6 tot en met 18 in aanmerking komen voor Medicaid als hun gezinsinkomen lager is dan 100 procent van het federale niveau armoede.