Ziektekostenverzekering Help

Ziektekostenverzekering is een onderwerp dat veel mensen verwart, maar het is ook nodig als je wilt zeer grote medische rekeningen te voorkomen. Als u niet beschikt over een ziektekostenverzekering, een evaluatie van de beschikbare opties kan intimiderend. Het leren over de verschillende soorten verzekeringen en dekking opties kan u helpen de beste beslissing te nemen.

Groep versus individuele plannen

Ziektekostenverzekering kan worden gekocht als onderdeel van een groep plan of als individu. Als u voor een werkgever fulltime werken, is er een goede kans dat je ziektekostenverzekering kunnen krijgen als onderdeel van een groep plan. Als u zelfstandige bent of werkloos, moet u mogelijk een individueel plan te kopen. Groep plannen hebben over het algemeen lagere premies vanwege het grote aantal mensen die op het plan. Werkgevers ook in het algemeen betaalt een deel van de premie voor hun werknemers.

Netwerken

De meeste ziektekostenverzekeringen plannen komen met een soort van netwerk met hen verbonden. Zorgverzekeraars zetten deze netwerken als een manier om de kosten voor hun leden te verlagen. Als u medische hulp in te roepen bij een faciliteit die is in het netwerk, zal u een aanzienlijke korting te krijgen en uw verzekeringsmaatschappij zal betrekking hebben op de kosten. Als u uit te gaan van het netwerk, zal het wetsvoorstel veel groter zijn en je zou moeten betalen voor de volledige factuur uit je eigen zak.

Out-of-pocket kosten

Met een ziektekostenverzekering, zijn er een aantal out-of-pocket kosten die je zal moeten behandelen. De premie is de hoeveelheid geld die u moet betalen op een regelmatige basis voor de ziektekostenverzekering. Dan als een claim wordt ingediend, moet u uw eigen risico te betalen. Veel plannen hebben een co-pay, een nominaal bedrag dat je moet betalen voor kantoor bezoeken, verblijf in het ziekenhuis of het aantal recepten arts. De meeste polissen hebben ook een co-verzekering maximale bedrag dat u uit eigen zak te betalen op grote rekeningen. Daarna maximale is bereikt, de verzekeringsmaatschappij betaalt de rest.

Dekking Opties

Bij het kiezen van een ziektekostenverzekering plan, is het belangrijk te kijken naar de verschillende dekking opties die worden verstrekt. Elke ziektekostenverzekering plan biedt verschillende voordelen aan de verzekeringnemers. Bijvoorbeeld, zou wat meer preventieve zorg te bieden, die procedures zoals check-ups en screenings. Anderen kunnen bieden enige type van de dekking voor geneesmiddelen op recept en voordelen geestelijke gezondheid, terwijl anderen niets voor deze te verstrekken. Ongeacht welke polis u ook kiest, moet u ervoor zorgen dat het de soorten dekkingen dat je gelooft dat je de meeste kans om in de toekomst nodig.