Ziekte van Parkinson Stages

Ziekte van Parkinson Stages

Ziekte van Parkinson is een progressieve neuromusculaire ziekte waarbij hersencellen die dopamine (welke impulsen doorgeeft tussen zenuwen) produceren beschadigd of sterven. Symptomen van de ziekte van Parkinson optreden wanneer dopamine niveaus onder 80 procent.

Fase I

De eerste tekenen van de ziekte van Parkinson kan een lichte tremor in een ledemaat, vaak met de hand zijn. Uw wandeling kan een beetje onstabiel, en je kan een beetje bukken en een aantal verschillen in de gezichtsuitdrukking hebben.

Fase II

Tremors verspreiden naar beide kanten van je lichaam, en je zal steeds moeilijker worden het lopen vanwege een onvaste gang hebben. U kunt ook moeite met het voltooien van taken.

Fase III

U krijgt een duidelijke toename van de symptomen (trillingen, schokken), je bewegingen zal vertragen, en je zult moeite rechtop staan ​​of lopen gestaag hebben.

Fase IV

Je kunt niet leven door jezelf, want je vindt het lopen erg moeilijk en kan steeds trage reacties, starheid en stijfheid die beweging te beperken, alsook moeite hebben met slikken. Uw tremoren, evenwel gemak tijdens deze fase.

Stage V

U zult niet in staat om de zorg voor jezelf en je zult stoel of bed gebonden zijn. Misschien een verhoging dementie, alsmede - vergelijkbaar met de ziekte van Alzheimer, samen met moeilijkheden met spreken en slikken.