Ziekte van de Schildklier Borden

Ziekte is bij het leven --- vrijwel elk deel van het lichaam kan beschadigen. Een van de meest voorkomende ziekten schildklierziekte. De verschillende vormen van aandoeningen van de schildklier beïnvloeden maar liefst 59 miljoen Amerikanen. Daarom is het gunstig voor de tekenen van de schildklier ziekte weten, zodat je het juiste verloop van de behandeling te zoeken.

Hyperthyreoïdie

Veel voorkomende symptomen van hyperthyreoïdie omvatten zweten, handen schudden, gewichtsverlies, problemen met het gezichtsvermogen, en opvliegers. Dit is een aandoening waarbij de schildklier produceert grote hoeveelheden hormonen. De meest voorkomende vorm van hyperactieve Grave's ziekte, een aandoening waarbij het immuunsysteem de schildklier, waardoor overactiviteit.

Hypothyreoïdie

Gemeenschappelijke symptomen van hyperthyroïdie zijn traagheid en vermoeidheid, depressie, gewichtstoename, en koude rillingen. Hypothyreoïdie is een aandoening waarbij de schildklier onvoldoende hormonen. Hypothyreoïdie kan worden veroorzaakt door een probleem met de schildklier zelf, maar ook gerelateerd aan de hypofyse, aangezien de hypofyse regelt de schildklier. De meest voorkomende vorm van hypothyreoïdie ziekte van Hashimoto, die vergelijkbaar is met de ziekte van Grave, dat het immuunsysteem de schildklier.

Knobbeltjes

Knobbeltjes zijn een symptoom van problemen met de schildklier. In tegenstelling tot hyperthyreoïdie en hypothyreoïdie, kunnen knobbeltjes helemaal geen symptomen te produceren, en dus de meeste mensen zijn zich niet eens bewust van de knobbeltjes bestaan. Ze kunnen voorkomen in tot de helft van de bevolking, en ze variëren in grootte van een halve inch tot enkele centimeters.

Nekklachten

Door de ligging van de schildklier, kunnen problemen in de nek schildklierziekte geven. Zwelling, ongemak, en een hese stem kan een knobbeltje of een vergrote schildklier te signaleren.

Huid / Haar Problemen

De schildklier is verbonden met de productie van hormonen en metabolisme in het lichaam. Als de schildklier ziek is, kan een persoon de huid en het haar broos, droog, etc. geworden, en kunnen uit te vallen, omdat de cellen niet krijgen wat ze nodig hebben om gezond te blijven.

Cholesterol

Metabolisme is gerelateerd aan cholesterol en de schildklier verband met metabolisme. Personen met een ziekte van de schildklier kan dus abnormale cholesterolgehalte en symptomen die verband houden met een hoge of lage cholesterol ervaren. Hoge cholesterol meestal geassocieerd met een onder-actieve schildklier, terwijl lage cholesterol geassocieerd met een overactieve schildklier.