Ziekenhuizen voor leverproblemen

Ziekenhuizen voor leverproblemen

Lever problemen beïnvloeden niet alleen volwassenen, maar ook kinderen. Vroege diagnose leidt tot vroegtijdige behandeling, herstel en genezing. Leverkanker moeilijker en langer duren om te genezen. In extreme gevallen van leverziekten, zijn transplantaties nodig, zonder garantie op succes. Sommige ziekenhuizen zijn gespecialiseerd in transplantaties of kanker, terwijl anderen behandelen alle soorten leverproblemen.

Cincinnati Children's Hospital Medical Center

Een non-profit ziekenhuis en onderzoekscentrum, dit ziekenhuis is een leider in nieuwe leverziekte behandelingen voor kinderen. Onderzoekers in dit ziekenhuis hebben het eerste gen chip die kunnen worden gebruikt bij de diagnose van erfelijke leverziekten bij kinderen ontwikkeld. Hoewel er medicijnen die effectief zijn voor de behandeling van sommige leverziekten bij kinderen zijn, soms deze behandelingen alleen vertragen een ultieme behoefte aan een transplantatie. Dit ziekenhuis helpt bepalen of kinderen en jongeren onder de leeftijd van 18 jaar hebben behoefte aan een transplantatie, en helpt hen gaan door het systeem dat transplantatie kandidaten prioriteit, al de manier om ze te helpen met de frequente tests en medicijnen die nodig zijn voor de rest van hun leeft.

Cincinnati Children's Hospital Medical Center

3333 Burnet Avenue

Cincinnati, Ohio 45229-3039

513-636-4200

cincinnatichildrens.org

Het Instituut Voor een gezonde spijsvertering en Leverziekte bij Mercy

Dit instituut biedt patiënten met een uitgebreide diagnose en behandeling van maag-en vaatziekten door het combineren van de nieuwste technologieën en technieken en geavanceerde therapie. Deze ziekten omvatten leverkanker, die worden gediagnosticeerd en behandeld op een poliklinische basis Centrum voor leverziekten. Het Instituut heeft ook een levertransplantatie Clinic die screening en evaluatie voor levertransplantaties, en het beheer van alle aspecten voorafgaand biedt aan feitelijke werking en transplantatie. Hulp bij de selectie van en coördinatie met, een levertransplantatie centrum wordt aangeboden, samen met de zorg en behandeling van de patiënt na de transplantatie. Het instituut is ook een actieve deelnemer in onderzoeksprojecten om leverziekte behandeling relevant.

Het Instituut Voor een gezonde spijsvertering en Leverziekte bij Mercy

301 St. Paul Place

Baltimore, MD 21202

410-332-9356

mdmercy.com

De London Bridge Hospital

Met hoge normen van klinische vaardigheden en verpleegkundige zorg, het London Bridge Hospital is internationaal bekend voor leverziekte behandeling en levertransplantatie. Het kijkt uit over de rivier de Theems en de Tower Bridge, en het personeel is samengesteld uit hoog opgeleide, ervaren, en bijgewerkt professionals. De lever, de galblaas en het bovenste maagdarmkanaal eenheden van dit ziekenhuis, met zijn team van top specialisten en medewerkers, bieden diensten zoals: abnormale leverfunctietesten, diagnose en behandeling van acute en chronische leverziekten, lever cyste excisie, leverresecties voor tumoren, en andere aanverwante diensten. Dit ziekenhuis heeft 100 kamers met airconditioning, een badkamer, een televisie met satellietontvangst, een telefoon met directe buitenlijn, radio, en ref. Veel andere diensten zijn beschikbaar op aanvraag.

De London Bridge Hospital

27 Tooley Street

London SE1 2PR

001-44-20-7407-3100

001-44-20-7234-2009

londonbridgehospital.com