Ziekenhuis Bezoek Geschenken

Ziekenhuis Bezoek Geschenken

Weinig mensen ervoor kiezen om tijd door te brengen als een ziekenhuispatiënt, maar het gebeurt te veel mensen elke dag. Het is niet ongebruikelijk voor vrienden en familie om een ​​gift naar het ziekenhuis te brengen om de patiënt op te vrolijken en hem helpen de tijd te doden. Bloemen mogen niet welkom zijn omdat sommige mensen gevoelig zijn voor geuren. U kunt echter wel wat vreugde en creativiteit naar een ziekenhuis kamer te brengen door te kiezen voor een speciaal cadeau.

Reading Materiaal

Kies iets wat je vriend of familielid kan lezen. Inspiratie boeken, boeken over gezondheid of een goede mysterie kan een beroep doen op een aantal. Je zou kunnen kiezen voor een boek van humoristische verhalen of cartoons om haar op te vrolijken.

Medische studies bewijzen dat de gezonde voordelen van het lachen en humor. Professor Lee Berk heeft gelach en de geneeskunde en rapporten dat lachen verhoogt het lichaam van de immuunrespons en kan helpen patiënten te genezen sneller en met minder pijn bestudeerd.

Als de patiënt niet of niet kan lezen, breng opnames van boeken en iets om ze af te spelen op. Ziekenhuizen soms huren MP3-spelers, draagbare CD-spelers of andere apparaten.

Humoristische films

Breng een selectie van komedies voor je vriend om naar te kijken. Als het ziekenhuis niet een dvd-speler aangesloten op de kamer televisie hebben, contact op met de informatiebalie om te zien of DVD-spelers kunnen gehuurd worden voor gebruik door de patiënt. Zo niet, breng een draagbare eenheid en hebben het op het station van de verpleegkundigen 'aangevinkt. Sommige ziekenhuizen zullen willen alle elektronische apparatuur die u mee in voor de veiligheid te controleren.

Als je weet wat favoriete komedies van de patiënt zijn, kiezen voor een aantal van die. Je zou iets wat hij niet heeft gezien kiezen, dus er zal de toegevoegde bonus van iets nieuws te kijken.

Lachen kan de emotionele en geestelijke gezondheid van je vriend te stimuleren. Volgens de HelpGuide website, lachen vermindert stress, angst en bezorgdheid als het verlaagt stress-hormonen, vermindert pijn en verheft stemming.

Computer

Breng uw computer en de patiënt helpen raken op e-mail of het verbinden met vrienden en familie. Zoals eerder opgemerkt, contact op met het station van de verpleegkundigen 'om te zien of het ziekenhuis vereist een veiligheidscontrole voordat buiten apparatuur is aangesloten op de patiëntenkamer sockets.

Neem de computer bij u wanneer u vertrekt. Het punt is niet om haar te laten halen op het werk, maar om haar te helpen verbinding te maken met vrienden en familie die kan helpen vrolijken haar op en wensen haar goed.

Activiteit Basket

Vul een mand met activiteit tijdschriften. Je kan onder meer puzzels, Sudoku, woord zoeken en andere potlood activiteiten. Je zou ook een aantal kleine draagbare elektronische spelletjes, een spel kaarten of een andere activiteit om de tijd te doden. Ook enkele single-player items en een aantal dat twee of meer spelers nodig. Dit zal je aanmoedigen om tijd te besteden aan het delen van de activiteiten en ook toestaan ​​dat andere bezoekers of een huisgenoot om te spelen.

Je bent een cadeau

Een item dat u misschien niet meteen overwegen een geschenk is uw tijd. Doorbrengen tijd samen. Uw glimlach en bedrijf kan veel meer dan wat dan ook de moeite waard zijn.