Ziekenhuis Beleid & Procedures voor kleine chirurgische ingrepen

Ziekenhuis Beleid & Procedures voor kleine chirurgische ingrepen

Veel ziekenhuizen hebben een kleine ingreep eenheden die "dezelfde dag" operaties of "ambulante" operatie uit te voeren. Deze ziekenhuis units hebben speciale beleid en procedures om een ​​soepele proces van pre-operatie testen, registratie, chirurgie, en afvoer te garanderen.

Soorten

Het beleid en de procedures met betrekking tot kleine chirurgische ingrepen in een ziekenhuis onder andere artsen het verstrekken van pre-operatie informatie, patiënten voldoen aan de financiële eisen, verpleegkundige beoordeling van de patiënt bij de rapportage aan de chirurgische eenheid, en de patiënt flow uit operatiekamer naar herstel te ontladen. Dit beleid en deze procedures worden gevolgd door werkers in de gezondheidszorg in de meeste ziekenhuizen en centra chirurgie.

Functie

Het beleid en de procedures worden gemaakt en vastgesteld door zorginstellingen om de veiligheid van patiënten te waarborgen, ervoor te zorgen dat patiënten te voldoen financiële en fysieke eisen van chirurgische procedures, en onderhouden van een vlotte doorstroming van patiënten. Kleine chirurgie eenheden hebben vaak een chaotische sfeer, en na de passende gedragslijnen en procedures zorgt ervoor dat fouten niet worden gemaakt en belangrijke details niet over het hoofd gezien.

Overwegingen

Patiënten die van plan zijn om een ​​kleine chirurgische ingreep moeten controleren met de gezondheidsinstelling en zich bewust zijn van het beleid en de procedures. Vaak patiënt zijn gepland of geadviseerd om vroeg aankomen voor procedures, wordt de patiënt rapporteert rechtstreeks aan de chirurgische eenheid, en nodig om alle verzekeringen co-betaalt en eigen risico's voorafgaand aan de procedure te voldoen.