Zeven Tekenen van Denial

Zeven Tekenen van Denial

Iedereen kent deze man. Hij laat opblijven en vroegtijdig vertrekken meerdere dagen per week. Met al zijn gemiste afspraken en al die vrije tijd, hij kan nog steeds niet schijnen om iets gedaan te krijgen. De schuld te geven iedereen voor zijn fouten, hangt hij in de lunchroom opscheppen over zijn aanstaande promotie. Hij is de enige in het kantoor, die verbaasd was toen hij werd ontslagen. Hier zijn zeven tekenen van ontkenning.

Rechtvaardigen

Ontbreekt coping vaardigheden om het leven stress te behandelen, een persoon weigert verantwoording voor haar roekeloze of onverantwoorde acties. Het vermijden van conflicten als er dingen mis gaan laat haar toe om haar gedrag te rechtvaardigen. Onvermogen om rekeningen, of extreme ervaringen zoals overlijden of echtscheiding te betalen, kan moeilijk te accepteren zijn. Weigeren om het belang van haar acties te herkennen, kan deze persoon haar ontkenning te valideren.

Afgaande Anderen

Ontkenning komt in vele vormen. Een man oordeelt leven keuzes van een andere persoon om te voorkomen op zoek naar zichzelf. Die bij dit een vals gevoel van superioriteit, deze man is comfortabel kritiek op het leven van anderen, wanneer zijn eigen huis misschien niet in orde.

Gemotiveerde Forgetting

Gemotiveerde vergeten is een pijnloze manier om pijnlijke situaties te ontkennen. Deze reactie te ontkenning veroorzaakt fobieƫn en onredelijke angsten, volgens de psychiater Sigmund Freud, de grondlegger van de defensie-mechanisme theorie van het onbewuste gedrag. Een vrouw veracht een mede-werker of gewoon hem niet vertrouwt, niet te erkennen dat hij een maniƫrisme vergelijkbaar met die van haar ex-echtgenoot.

Nemen het op Anderen

Een man krijgt een parkeerkaart en openingen zijn woede door vervuiling leeftijdsgenoten op het basketbalveld. Na zijn gevangen snelheidsovertredingen en het accepteren van de gevolgen kan moeilijk zijn voor deze man. Echter, het is niet veilig om te handelen op een politieagent. Of: Een persoon die is boos en wanhopig op dreigende onbetaalde rekeningen raakt zijn vriendin, omdat het niet veilig is om het wetsvoorstel collector geraakt. In beide gevallen, ontkent hij de verantwoordelijkheid voor zijn daden door het nemen van zijn stressniveau op anderen die het niet verdienen.

De olifant in de kamer

Vergelijkbaar met de spreekwoordelijke olifant in de kamer, een persoon publiekelijk aan de kaak een groep mensen voor het breken van religieuze geboden als hij schuldig is aan soortgelijke regel-breken. Deze vorm van ontkenning kan moeilijk zijn voor anderen om te begrijpen omdat iedereen kan zien dat deze persoon vergelijkbaar commandments.Yet gebroken heeft hij lijkt geen idee.

Onrijpheid

Drinken en rijden is een voorbeeld van onverantwoordelijk gedrag. Wanneer een individu jong was dit gedrag zou kunnen hebben uitgevoerd weinig gevolgen. Het geheugen van het gevoel bevoegd en er vandoor met een actie die vandaag is verwerpelijk een persoon kan leiden tot immaturely handelen om haar schuld te ontkennen.

De regels gelden niet aan me

"Het stelen van brood te voeden een uitgehongerde familie is geen misdaad." Deze persoon weet dat stelen is een misdaad. Hij begrijpt de gevolgen van illegale gedragingen, maar hij ontkent verantwoordelijkheid door te impliceren dat zijn acties zijn boven de wet of dat sommige wetten zijn bedoeld om te worden gebroken.