Zeven Gemeenschappelijke Huidziekten

De meeste huid ziekten en aandoeningen zijn niet ernstig zijn en gemakkelijk te behandelen. Enkele veel voorkomende huidziekten zijn potentieel ernstige, echter. Huidziekten vaak opruimen op hun eigen, maar mensen die chronisch, moet abnormale huidaandoeningen te zien een arts om uit te sluiten potentieel ernstige ziekten. De huid ziekte of infectie zal sneller genezen met een snelle behandeling.

Acne

Volgens de Universiteit van Virginia Health System, acne treft ongeveer 17 miljoen mensen in de Verenigde Staten, waardoor het een van de meest voorkomende huidziekten. Acne cysten en puisten te ontwikkelen als gevolg van verstopte poriën. Hormonale veranderingen, sommige medicijnen en bacteriën bijdragen aan acne. De meest populaire behandelingen omvatten over-the-counter en recept mondelinge en actuele medicatie.

Rosacea

Rosacea treft ongeveer 14 miljoen Amerikanen afhankelijk van de University of Virginia Health System. Symptomen van rosacea zijn roodheid van het gezicht, puistjes en gescheurde bloedvaten. De oorzaak van rosacea is onbekend, maar het heeft de neiging om te beginnen in mensen van middelbare leeftijd. Rosacea behandelingen omvatten orale en topische antibiotica, cortisone crèmes, dermabrasie en lasertherapie.

Psoriasis

De Health System Universiteit van Virginia stelt tussen de vijf en zeven miljoen Amerikanen lijden aan psoriasis. Psoriasis is een erfelijke aandoening die wordt gekenmerkt door rode, schilferige plekken op de huid die vaak jeuken en vlok. De ellebogen, knieën, hoofdhuid en rug zijn de meest voorkomende gebieden voor psoriasis patches, hoewel degenen met ernstige psoriasis kan symptomen over het hele lichaam. Er is geen remedie voor psoriasis, maar behandeling opties, inclusief recept en over-the-counter vochtinbrengende crèmes, blootstelling aan zonlicht en recept immunosuppressieve geneesmiddelen, kan aanzienlijk helpen.

Eczeem

Eczeem is een van de verschillende huiduitslag gekenmerkt door droge, rode, jeukende huid. Eczeem huiduitslag kan uitgroeien tot kleine blaasjes die geopend kunnen breken en geïnfecteerd raken. Allergielijders lijken meer vatbaar voor het ontwikkelen van de uitslag worden, hoewel de exacte oorzaak is onbekend. De meeste behandelingen voor eczeem bevatten cortisone en beschikken over actuele crèmes en zalven, orale medicatie en injecties.

Schurft

Schurft is een besmettelijke, jeukende huidaandoening veroorzaakt door Sarcoptes scabei (schurft mijten) gravende in de huid. De mijten overgaan van mens tot mens, hoewel dier schurft mijten niet erg lang leven op een menselijke gastheer. Topical recept crèmes wreef over het hele lichaam en op de huid gedurende ten minste acht uur zal meestal opruimen van de besmetting. Als de infectie niet reageert op crèmes of lotions, orale medicatie zijn ook beschikbaar.

Pityriasis Rosea

Pityriasis rosea is een veel voorkomende huidaandoening die huid veroorzaakt te zwellen, roze worden en word schilferig. Pityriasis rosea huiduitslag vormen in het algemeen op kinderen en volwassenen onder de 35 jaar in de lente en de herfst. De precieze oorzaak is onbekend, hoewel de meeste artsen geloven een virus verantwoordelijk is voor de uitslag, die vier tot acht weken duren. De behandeling van pityriasis rosea richt zich op verzacht de symptomen totdat de infectie loopt haar natuurlijk. Medicinale anti-jeuk lotions en baden kunnen helpen kalmeren jeuk en koele kompressen kunnen helpen voorkomen dat de huid van de zwelling.

Cellulitis

Cellulitis is een veel voorkomende huidziekte die zich snel kan verspreiden en leiden tot ernstige complicaties als de infectie in de bloedbaan of lymfeklieren. Cellulitis infecties verschijnen als rood, warm, teder gebieden van de huid. De onderbenen meest getroffen. Het is belangrijk voor mensen om medische hulp te zoeken meteen in als ze vermoeden cellulitis, zodat de behandeling zo snel mogelijk kan beginnen. Een arts zal meestal voorschrijven een oraal antibioticum om de bacteriën te bestrijden. Ernstige infecties worden meestal behandeld met intraveneuze (IV) antibiotica tijdens een intramurale verblijf in het ziekenhuis. (Zie referentie 3)