Zeoliet voor Brain Cancer Treatment

Zeoliet voor Brain Cancer Treatment

Een diagnose van kanker kan een zeer moeilijke tijd voor zowel de patiënt en de familie van de patiënt te maken. Helaas zijn sommige mensen proberen te profiteren van kankerpatiënten die wanhopig zijn om een ​​behandeling voor inoperabele en terminale kanker te vinden. Veel bedrijven zijn nu de marketing van een stof genaamd "zeoliet" voor gebruik als een natuurlijke behandeling van kanker. Zeoliet is een term die wordt gebruikt om een ​​kristallijn, poreus mineraal dat bepaalde chemicaliën bevat definiëren.

Bron

De zeoliet verkocht als een kanker te genezen is een chemische geoogst uit de vulkanische mineralen clinoptilolite. Clinoptiloliet wordt gevonden in de bodem in sommige delen van de wereld en is overvloedig aanwezig in delen van Turkije.

Soorten

Er zijn verschillende soorten zeoliet, waarvan sommige in dezelfde familie als asbest. Sommige soorten zeoliet verdacht een bepaald type longkanker bekend als mesothelioom veroorzaakt.

Misvattingen

Ondanks de beweringen van vele zeoliet leveranciers 'van het tegendeel, er is absoluut geen geloofwaardig wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat zeoliet kan voorkomen, behandelen of genezen van een vorm van kanker.

Ontgifting

Sommige zeoliet dealers beweren dat cellulaire zeoliet zal het lichaam te ontgiften. Er is geen bewijs om deze bewering te staven; Maar als het waar is, het nemen van zeoliet kan schadelijk zijn voor patiënten met kanker aan chemotherapie omdat chemotherapie is technisch gezien een toxine.

Medische Geschiedenis

Zeolieten zijn gebruikt in de geneeskunde als een wondverband en de behandeling van diarree.