Zelfgemaakte Tegengif voor Snake Venom

Zelfgemaakte Tegengif voor Snake Venom

Er zijn vele soorten slangen in de VS, maar slechts twee zijn giftig. Dit zijn de pit viper, een ras dat ratelslangen, copperheads en watermoccasins en het koraal slang, een verscheidenheid van cobra omvat. Volgens de site Health Lessen Online, zijn ongeveer 45.000 Amerikanen gebeten door slangen per jaar en 9.000 ervaring slang vergiftiging (hoewel slechts 15 gevallen per jaar zijn fataal). Als u bent gebeten door een slang, kan het een zeer beangstigende ervaring zijn en moet je onmiddellijk medische hulp te zoeken. Echter, er zijn verschillende dingen die je kunt doen in de tussentijd naar paramedici te helpen en te voorkomen dat het gif zich verspreidt.

Instructies

•  Breng de persoon uit de buurt van de slang en dan een ambulance bellen. Een giftige slang beet moet professionele medische zorg en het is niet het risico om te wachten en te zien hoe je de symptomen zich ontwikkelen alvorens te bellen in de deskundigen de moeite waard.

•  Verwijder het gif dat je kunt door het plaatsen van uw mond tegen de wond en zuigen. Volgens Gezondheid Lessons Online, dit is een normale behandeling als de aanval was zeer recent. Spuwde alles wat komt in je mond.

•  Verwijder alles wat zou kunnen raken in de zwelling rond de beet, zoals ringen, horloges en strakke kleding. Volgens de online medische bron Merck, moet je ook houden van de persoon zo kalm en stil mogelijk.

•  Houd de gebeten ledemaat geïmmobiliseerd en net onder het hart niveau te helpen vertragen het tempo waarin besmet bloed wordt gepompt om het lichaam en wachten op de ambulance.

Hints

  • Het is niet mogelijk om zelfgemaakte tegengif voor slangengif te maken. Volgens Gezondheid Lessen Online, kan anti-gif in zich een levensbedreigende reactie bij de patiënt bekend als anafylactische shock veroorzaken. Om dit te voorkomen, moeten medische professionals de gevoeligheid van de patiënt eerst te testen op het geneesmiddel door de invoering van een verdunde versie in het systeem en het monitoren van de resultaten.
  • Bovendien, omdat de patiënt eerst moet worden getest op tolerantie voor anti-gif, het is niet aangeraden om pijnstillers of andere medicatie te geven voordat de ambulance arriveert als artsen moet de patiënt om drugsvrij te zijn.
  • Tourniquets, koelelementen, en het snijden van de beet geopend worden niet aanbevolen door Merck omdat ze mogelijk schadelijk zouden kunnen zijn.