Zelfgemaakte Gnat Repellent

Zelfgemaakte Gnat Repellent

"Muggen" gemeenzaam verwijst naar een van de verschillende soorten kleine vliegjes die bijten, zwermen of mensen, waaronder muggen, zwarte vliegen en fruitvliegjes anders ergeren. Terwijl veel commerciële insectenwerende middelen, vaak DEET-gebaseerde, op de markt zijn, kunnen sommige eenvoudige zelfgemaakte recepten of gemeenschappelijke huishoudelijke producten goedkoper en minder giftig oplossingen bieden.

Body afweermiddelen

Misschien is de zachtste vorm van vloeistof afstotend, toegepast op de huid of kleding, is een mengsel van een eetlepel vanille tot een kopje water. Door zijn onschuldige aard, kunt u eenvoudig toepassen dit mengsel rond kwetsbare gebieden, zoals ogen en oren. De aangename geur is een extra bonus. Bewaren teveel in een goed afgesloten container.

Een recept populair in het Verenigd Koninkrijk combineert een verhouding van vier eetlepels van baby-olie om een ​​eetlepel Dettol. Dettol is een over-the-counter antiseptische vloeistof voor in het Verenigd Koninkrijk, maar misschien wel het meest gemakkelijk beschikbaar voor aankoop online in de VS

U kunt ook proberen een spritz van sap van citrusvruchten, of essentiële oliën, zoals citronella, pepermunt, dennen of eucalyptus. Verdunnen van essentiële oliën met water in een kleine spray fles en zo nodig toe te passen. Vergeet niet dat alleen een beetje essentiële olie gaat een lange weg, dus slechts een paar druppels toe te voegen aan de fles water.

Meer Gnats-Away Tips

In uw eigen huis of in de tuin, zijn er verschillende technieken die u kunt gebruiken om de mug nummers te minimaliseren.

Eerste, hou het schoon. Rottend fruit, groenten, afval en etensresten kunnen fruit trekken vliegt zowel binnen als buiten. Bedek compost en zoek uit de buurt van terras en inzendingen.

Ten tweede, wees bewust van kunstlicht voor veranda's en in de buurt van deuropeningen die muggen kunnen trekken. Vervang outdoor lampen met natrium-versies om aantrekkelijkheid voor de insecten.

Ten derde, op de hoogte van alle gebieden van stilstaand water: bloempotten, goten, speelgoed en banden. Zelfs zo'n kleine zwembaden kunnen effectieve kwekerijen voor muggenlarven. Muggen kunnen ook broeden in vochtige grond of plantaardig materiaal, dus pakken doorweekte omstandigheden zo volledig mogelijk: hark over nat blad matten en drassige gronden te wijzigen met zand.

Als u een chronische mug probleem hebt, het houden van uw tuin netjes kan een lange weg naar het oplossen van het gaan.