Zelfgemaakte Cancer Cures

Door de jaren mensen ontwikkelden verschillende diëten te helpen verminderen of genezen van kanker. Sommigen van hen werken aan specifieke vormen van kanker of in ieder geval is er een kwijtschelding of vertraging van de ziekte. Hoewel deze diëten en zelfgemaakte kuren goed kunnen zijn bij gebruik in combinatie met de standaard behandeling, altijd uw arts te raadplegen alvorens op hen.

Dr Budwig Dieet

Duitse biochemicus en deskundige op lipiden en olie, Johanna Budwig merkte bestudeerde de voordelen van lijnzaadolie en kwark, een Duitse kwark met levende bacteriën, had op kankerpatiënten. Ze geloofde gehydrogeneerde vetten veroorzaakt kanker. Het dieet bestaat uit het mengen in een blender 3 el. lijnzaadolie met 3/4 kopje kwark of cottage cheese voor elke 100 pond. lichaamsgewicht en dagelijkse taken. Dit is de kern van haar kankerdieet. Elimineer alle gehydrogeneerde oliën, vlees en alles wat met suiker.

Edgar Cayce

Edgar Cayce gediagnosticeerd en aanbevolen behandeling voor mensen die hij nooit ontmoet. Een van zijn kankerremedies was de amandel, later ook aanbevolen in de Kelley Almond dieet. Cayce suggereerde dat mensen met kanker te eten meerdere amandelen elke dag vervangen voor vlees. Sap van citrusvruchten moet het grootste deel van het ontbijt, rauwe groenten voor de lunch, en het diner is dichter bij de normale met gekookte vruchten en groenten, amandelen, natuurlijk, en een korrel product. Cayce aanbevolen vermijden van melk.

Koolsoepdieet

Tegenwoordig gebruiken mensen koolsoep als een snelle manier om gewicht te verliezen en misschien voorkomen van kanker. In Europa, koolsoep was een oude vrouw methode van genezen van wat je scheelt, met inbegrip van kanker. Hier is een versie bijgewerkt door Dr Ben Kim met de toevoeging van miso. Combineer een klein hoofd van kool, met water of groentebouillon, gehakte selderij, ui, wortel, broccoli of bloemkool. Kook tot ze gaar zijn en voeg dan wat knoflook en zet het vuur uit. Als je van de smaak, meng een beetje miso met een kleine hoeveelheid bouillon te dun en te mengen met de soep.

Paars / Rood / oranje / blauw

Wetenschappers aan de Ohio State University ontdekten dat de anthocyanen in diep kleur groenten en fruit, zoals bosbessen, blauwe druiven of bieten, bevatte kankerbestrijdende eigenschappen. Een dieet richt zich op het maken van sap en het mengen van deze vruchten en groenten als een kanker dieet. Hoewel sommige van de diëten met blended zeer gekleurde verse groenten en fruit stelde je nooit vruchten mengen met groenten, anderen opgemerkt dat het niet uitmaakte. Als de bescherming en bestrijding van kanker-medewerker was de anthocyanen die de kleur geven, moet het niet uitmaken, mee andere sites.

Johanna Brandt Grape Fast

Net als bij de Paars / Rood / oranje / blauw dieet, de druif dieet is veel strikter in wat je wel en niet kan verbruiken. Het is een dubbele vasten dieet. 12 uur per dag is een water snel en 12 uur per dag kunt gemengd tot pulp eendracht gezaaid druiven gedurende de dag en het water te eten. Je doet dit voor 5 weken en dan besteden een week eten van elke vers fruit of groente je wilt en herhaal de druif dieet nog een keer. Een ander soortgelijk dieet is de wortel / biet kanker dieet voor diabetici.