Zal Verbrande Wimpers terug groeien?

De meeste mensen denken niet veel over hun wimpers. Maar als je wakker werd en ze waren ineens verdwenen, je gebrek aan zorg zou hoogstwaarschijnlijk vervangen worden met een beetje alarm. Als je toevallig te branden uit je wimpers, zal ze eigenlijk terug groeien?

Functie

Als je jammer genoeg zijn om af te branden uw wimpers bent geweest, gerust zijn. Zij zullen vrijwel zeker terug groeien, tenzij de follikel genoeg beschadigd is om ofwel te doden de zweep of het groeiproces te veranderen. De follikel van zowel haar en wimpers is een tamelijk veerkrachtig orgaan en een sterke neiging om terug te groeien.

Time Frame

Doorgaans zal een wimper tussen zeven en acht weken in beslag nemen om terug te keren. Je kan voelen als je kijkt een beetje vreemd in de tussentijd, maar hangen daar, ze terug zal zijn.

Overwegingen

Als u niet wilt dat zeven tot acht weken wachten of het gevoel te zelfbewust over je uiterlijk, zijn er een aantal valse wimpers beschikbaar. Ze zijn gemaakt in vele verschillende maten voor zowel mannen als vrouwen.

Betekenis

Wimpers uw ogen te beschermen tegen verwondingen door een van beide of afschermen van puin en waarschuwt u wanneer er iets in de buurt --- denk maar aan hoe gevoelig een toevallige sleepboot kan worden op een zweep. Wimpers kan buigen een bepaalde hoeveelheid licht uit in het oog, een groot voordeel komt op zeer zonnige dag. Dus de volgende keer dat je denkt dat je wimpers zijn gewoon voor de looks, denk opnieuw.

Expert Insight

Wanneer iets dicht genoeg te branden uit je wimpers krijgt, is het een verstandige keuze om medisch advies aan de gezondheid van uw ogen te controleren zoeken.