Zal Spinal Decompressie Help Hip Pain?

Zal Spinal Decompressie Help Hip Pain?

Spinale decompressie kan helpen heup pijn. Maar eerst moet u de werkelijke oorzaak van de pijn te leren kennen. Hip pijn door tussenwervelschijf problemen is een goede kandidaat voor spinale decompressie, volgens Chiropractor Dr Rob Gottesman. Toch kan pijn in de heup van een blessure of ziekte niet.

Disc Issues

Pijn in de heup kan worden gerelateerd aan de onderrug schijf problemen of degeneratie die pijn verwijst naar de heup gebied, volgens Gottesman. In dit geval kan spinale decompressie een effectieve manier om de druk van de schijven zenuwfunctie verwijderen herleven pijn en mogelijk te maken.

Strakke Spieren

Vaak strakke rug, dij en heup flexor spieren kan leiden tot pijn in de heup. Zelfs zwakke dijspieren kan problemen opleveren stabiliseren de heup, waardoor pijn, volgens het boek "Iedereen jersey Medicine." Voor strakke spieren, kan spinale decompressie helpen. Voor zwakke spieren, zal je nodig hebt om te oefenen om de spieren te versterken, ook.

Verwondingen en ziekte

Letsel als gevolg van een val of een auto-ongeluk kan heup pijn veroorzaken. Dus kunnen onderliggende ziekten zoals de ziekte van Perthes. Pijn van blessures en sommige aandoeningen mogen niet met spinale decompressie worden aangepakt, zei Gottesman. De auteurs van "Anybody's Sports Medicine" adviseren op zoek naar medische hulp inroepen indien pijn reist de been, komt met tintelingen of de heup "geeft uit" op je.

Spinal Decompressie

Spinale decompressie is een niet-invasieve werkwijze voor de wervelkolom herschikken en voeg ruimte opnieuw in de wervelkolom. Door het toevoegen van de ruimte tussen de wervels, kan beknelde zenuwen worden vrijgegeven, strakke spieren kunnen ontspannen en meer genezing kan gebeuren.

Decompressie en Hip Pain

Hip pijn in verband met degeneratieve discopathie, hernia, artrose of spierspasmen kan worden verlicht door spinale decompressie, volgens Gottesman. Als de pijn in de heup is van een trauma of een blessure, kan een andere behandeling nodig. Het krijgen van een juiste diagnose van uw heup pijn is belangrijk alvorens te beslissen over een passende behandeling, zei Gottesman.