Zal Sage Tea Help Stress?

Zal Sage Tea Help Stress?

Als je ooit hebt gebruikt een sage "smudge" (Salvia officinalis) om uw huis ruiken beter, ben je waarschijnlijk bekend met het stress-reducerende eigenschappen van salie-voorstellen wat proberen salie thee voor u kan doen. Salie thee is bekend dat stress bij mensen die angst of spanning te verminderen. Het is een kalmerend middel dat je lichaam kan kalmeren en te verlichten, dat angst en spanning.

Leer hoe te Sage Tea maken

Om heerlijke salie thee te maken, meng verse salieblaadjes; toevoegen 1/2 theel. suiker (je kan dezelfde hoeveelheid agave of honing gebruiken, als je wilt); citroensap; en een kleine hoeveelheid citroenschil. Voeg deze ingrediënten aan kokend water en steile gedurende 20 minuten.

Geniet van Sage Tea Anti-Stress Voordelen

Zodra u de thee hebt gedaan, ben je klaar om anti-stress voordelen van de salie thee genieten. Dit soort thee is vooral goed om te drinken na het eten, omdat het helpt de spijsvertering en vermindert gas, dat bijdraagt ​​tot het verminderen van stress. Salie thee defuses ook urinezuur residu en verlicht menstruatiepijn. Daarnaast wijze thee biedt het voordeel van antioxidanten. Antioxidanten zijn nuttig, omdat ze zich te ontdoen van gifstoffen in je lichaam door het verminderen van vrije radicalen, of cellulaire bijproducten, in je lichaam.

Wanneer moet Drink Sage Tea

Drink een kopje of twee van salie thee gedurende de dag. Als je problemen hebt met slapen, een rustgevende salie thee "slaapmutsje" is een geweldige optie. Het drinken van salie thee regelmatig kan ook helpen zich te ontdoen van depressie.