Zal de baby Olie Smother Out Vlooien?

Zal de baby Olie Smother Out Vlooien?

Veel eigenaren van gezelschapsdieren zijn geschokt wanneer hun dier begint te tekenen die wijzen op het hebben van vlooien, zoals onophoudelijke krassen vertonen. Traditionele middelen, zoals vlooien kragen, niet werken om het probleem te behandelen, maar alleen afstoten vlooien, en het kan moeilijk zijn om het ongedierte blijven terugkomen. Een alternatieve vorm van genoegdoening gaat met behulp van baby-olie om vlooien te smoren; echter, dit wordt soms voorgesteld als een fabeltje '.

Traditionele behandelingen

Een scala aan behandelingen bestaan ​​voor het wegwerken van vlooien, van de traditionele vlooienband, die vlooien afstoot, chemische sprays. Echter, vlooienbanden en andere dergelijke apparaten af ​​te weren vlooien, maar ze niet per se te doden, en zodra het apparaat is verwijderd, kunnen de vlooien terugkomen. Ook kan de betrokken eigenaren van gezelschapsdieren zorgen te maken over het effect van chemische sprays kunnen hebben op hun honden. Vanwege dit, honden en kattenbezitters zoeken naar alternatieve behandelingen om zich te ontdoen van vlooien.

Babyolie

Een veelgebruikte voorgestelde alternatieve behandeling voor vlooien is baby-olie, waarvan sommigen beweren vlooien kunnen smoren, hen en hun eieren te doden zodat ze de kat niet meer lastig vallen. Hoewel dit is niet wetenschappelijk bewezen, anekdotisch bewijs suggereert dat baby-olie (en andere soorten oliën, waaronder eucalyptus olie) kan helpen zich te ontdoen van vlooien door ze af te remmen, zodat ze makkelijker te kammen van de vacht van uw huisdier.

Het wegwerken van Vlooien

Om babyolie gebruiken om vlooien van uw huisdier te verwijderen, neem een ​​groot wattenstaafje en laat deze in baby-olie. Het houden van uw huisdier met een hand, gebruik het wattenstaafje om zijn lichaam te bedekken met de olie. Afhankelijk van de grootte van uw huisdier, kunt u meer dan een doekje nodig. Zodra je dit hebt gedaan, neem een ​​vlooienkam (u kunt deze bij dierenwinkels te vinden) en de kam door het haar van het dier. Dit kan een pijnlijk proces voor het huisdier, dus je zal moeten blijven om het stil te houden en te kalmeren het. In combinatie met de olie, dient de vlooienkammetje uw huisdier vlooien bevrijden.

Alternatieven en Preventie

Als uw huisdier is bijzonder gevoelig voor vlooien, overleg dan met uw dierenarts over het veranderen van zijn dieet. In sommige gevallen kunnen dieren met een lagere immuunsysteem capaciteiten een hardere tijd afstotende vlooien. De toevoeging van bepaalde enzymen of oliën in de voeding van uw huisdier kan het gemakkelijker maken voor uw huisdier om te vechten uit de volgende vlooien die proberen om hun thuis te maken in zijn vacht te maken.