Zal betamethasondipropionaat Behandel Ringworm?

Ringworm is een schimmelinfectie die ringvormige uitslag op de huid kan creëren. De naam van de aandoening is afgeleid van de vorm van de uitslag, omdat er geen worm of insect betrokken. Deze infectie kan jeuk, zwelling en laesies op de huid veroorzaken. Met behulp betamethasondipropionaat is een effectieve, zij het enigszins incompleet, de wijze van behandeling van ringworm.

Betamethasondipropionaat

Betamethasondipropionaat is een actueel steroïde in crème of zalf vorm. Het wordt meestal gebruikt om elke vorm van jeukende huiduitslag of ontsteking van de huid, zoals eczeem te behandelen. Toepassing van deze geneesmiddelen aan de huid tweemaal per dag ontsteking en jeuk verminderen. Toch zal betamethasondipropionaat niet elimineren de schimmelinfectie van ringworm. Het behandelt alleen de symptomen en niet de oorzaak. Dit medicijn moet beginnen symptomen te verlichten na enkele dagen regelmatige behandeling. Voel je vrij om dit medicijn te gebruiken om uw ringworm infectie te behandelen, maar gebruik het in combinatie met een anti-schimmel medicatie. Betamethasondipropionaat is alleen beschikbaar met een recept.

Voorzorgsmaatregelen

Betamethasondipropionaat kan bijwerkingen veroorzaken bij verkeerd gebruik. Niet meer van toepassing is dan een dun laagje van de medicatie aan uw huid, en maak het niet meer dan een of twee keer per dag te gebruiken. Gebruik dit medicijn alleen op je huid, het houden van het uit de buurt van uw ogen en mond. Niet wikkel een strak verband of pleister over een toepassing van betamethasondipropionaat. Dat zou ertoe leiden dat de drug te sijpelen in de huid en de bloedbaan, wat kan leiden tot hyperglycemie. Neem dit medicijn niet combineren met andere steroïde crèmes, omdat dit de effectiviteit van uw medicatie kan verminderen.

Anti-schimmel crèmes

Terwijl betamethasondipropionaat behandelt uw uitslag, gebruik een anti-schimmel middel om uw ringworm infectie te elimineren. Praat met uw arts over een recept voor Mentax, Loprox, Lamisil of andere antischimmelmiddelen.