Yamoa Afrikansk Astma Cure

Der er ingen kendt kur i vestlig medicin til astma. Astma patienter oplever episoder med betændelse i deres luftvejene. Luftpassager transportere luft, vi indånder fra mund og næse til lungerne. Astma patienter har anstrengt vejrtrækning og trykken for brystet, at hvis ikke deltog til, kan resultere i dødsfald. Astma er ikke en usædvanlig helbredstilstand. I virkeligheden, ifølge Astma og Allergi Foundation of America, 30 tusind mennesker har et astmaanfald i USA hver dag.

Yamoa

Nogle astmatikere henvender sig til alternative metoder til behandling i håb om at finde en kur. Et alternativ behandling for astma er Yamoa afrikanske astma helbrede. Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, yamoa er barken fra et træ, hvis slægt artsnavn er Funtumia elastica. Den del af yamoa der er bioaktivt er kendt som en kompleks polysaccharidfraktion (Yam-I). Det har vist sig at stimulere immunresponset i både dyr og humane prøver. Konklusionen fra disse prøver er at yamoa har potentiale til at skabe positive effekter med både astma patienter og de ramte med smitsomme sygdomme. Denne gummi træ er hjemmehørende i Ghana, Vestafrika.

Yamoan Afrikansk Astma Cure

Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration, yamoa kosttilskud er helt naturligt og fremstillet af slibning yamoa til et fint brunt pulver. Høj kvalitet yamoa kosttilskud må ikke indeholde tilsætningsstoffer eller kemikalier. Pulveret har ingen lugt og selv om det oprindeligt usmageligt. Umiddelbart efter indtagelse, er der imidlertid en bitter smag i halsen. Center for Videnskabelig Forskning i Ghana certificeret i et brev til FDA, der yamoa kosttilskud til gavn for både astmatikere og latente astmatikere. De hævder også, at Yamoan afrikanske Astma Cure (rene yamoa tillæg) reducerer antallet af angreb i et par dage. Derudover siger de hvis yamoa indgår i patientens kost i en måned, er det muligt at være fri for astmasymptomer.

Sådan Take Yamoa

Det anbefales, at patienter indtage yamoa ved at blande den med honning eller sluge det i kapsler. Hvis du ikke kan lide honning, kan du også blande det med brune ris sirup eller andet naturligt sødemiddel. Voksne bliver bedt om at starte med en kapsel to gange dagligt, taget med et glas vand. Doserne for børn er omkring halvdelen af ​​dette beløb. Selvom du kan se resultater hurtigt, holde tage yamoa indtil den ordinerede mængde er færdig. Du må ikke stoppe med at tage din astmamedicin under behandling og konsultere din læge, inden der påbegyndes Yamoan afrikanske Astma Cure.