Work Out Plan voor Weight Loss

Terwijl het proberen om gewicht te verliezen, de structuur is de sleutel. Het ontwikkelen van een workout schema helpt om eenvoudig beheren en bijhouden van trainingen. Planning van de data en tijden van workouts van tevoren en partipating in activiteiten die u genieten zal helpen met motivatie en follow-through met routine. Na het bereiken van uw gewichtsverlies doel, kunt u verwijzen naar uw trainingsschema als dat nodig is als een manier om uw streefgewicht te behouden.

Aanbevolen gewichtsverlies per week

Hoe langzamer je gewicht te verliezen, hoe hoger uw kansen zijn voor het houden van het af. Afvallen moedigt langzaam levenslange oefening en kennis van gezonde voeding als de druk om snel gewicht te verliezen onbestaand zal zijn. Iemand wiens doel het is tot 14 kilo te verliezen in twee maanden (1,5 kg. Per week) heeft een betere kans op succes dan de persoon wiens doel het is tot 27 kilo te verliezen in twee maanden (£ 3. Per week).

De beste tijd om te werken Out

Hoewel veel mensen uit te werken in de ochtend om het te krijgen uit de weg, de beste tijd om uit te werken is uiteindelijk aan de individuele voorkeur. Een trainingsschema aan het begin van elke week nuttig voor mensen waarvan de lijsten variëren dag tot dag mogelijk. Uit te werken op hetzelfde tijdstip iedere dag kunnen beter aan mensen die een vast schema te werken.

Effectieve Timing voor effectief gewichtsverlies

Beginners moeten streven naar 20 tot 30 minuten van lagere intensiteit cardio, totdat ze zich comfortabel voelen toenemende workout tijden, mogelijk tot 45 minuten durende sessies voor een optimale gewichtsverlies, volgens professor Joanne Keaveney, RD, van de Communicatiewetenschappen en Disorders Department op Emerson College. Stevig wandelen, zwemmen en het gebruik van de elliptische trainer zijn voldoende keuzes van lage intensiteit cardio. Door te beginnen langzamer, de snelheid van uw succes verhoogt. Het is ook nuttig om een ​​training maatje te werven of om jezelf te behandelen elke keer een nieuwe gewichtsverlies doel wordt gehaald.

.

Integratie van Weight Training

Gewicht training toevoegen aan een trainingsschema drie keer per week gedurende 20 minuten helpt spierweefsel, die de hoeveelheid calorieverbranding verhoogt terwijl het lichaam in rust is gebouwd. Gewicht opleiding zal ook beter beeldhouwen en vorm van het lichaam dan door cardio te doen alleen. De beste manier om een ​​gewicht opleiding regime te beginnen is met de hulp van een personal trainer, die de juiste vorm en technieken kan aantonen om verwondingen te voorkomen.

Het belang van een gezonde voeding

De American Heart Association raadt het eten van een gezond dieet rijk aan volle granen zoals brood, pasta, granen; fruit; groenten; vetarme eiwitten zoals vis en kippenborst zonder vel; vetarme zuivelproducten zoals melk en yoghurt; peulvruchten zoals bonen en hummus; en het hart gezonde vetten zoals olijfolie en koolzaadolie. Deze voedingsmiddelen zal het lichaam te voorzien van energie en essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om effectief te bouwen spier en calorieën te verbranden. Kijken naar portiegroottes, het drinken van alcohol met mate en te bezuinigen op de zoutinname (streven naar minder dan 2.300 milligram zout per dag) zijn ook gunstig voor gewichtsverlies.