Wordt absorptie van medicatie geschiedt door Alli?

Wordt absorptie van medicatie geschiedt door Alli?

Alli is een over-the-counter geneesmiddelen die worden gebruikt voor gewichtsvermindering. De algemene naam voor Alli is orlistat. Alli werkt door het blokkeren van een deel van het vet dat je verbruikt, wordt geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal. Sommige medicijnen zijn getroffen door deze actie en de doeltreffendheid ervan kan worden verminderd.

Hoe Medicatie wordt geabsorbeerd door het lichaam

Wanneer medicijnen oraal worden ingenomen, via de mond, ze bewegen door het spijsverteringskanaal en in de bloedsomloop. De medicatie dan reizen naar de lever waar ze worden gemetaboliseerd en gedistribueerd door het lichaam weer via de bloedbaan.

Acties van Alli in het spijsverteringskanaal

Alli blokkeert het enzym lipase, dat verantwoordelijk is voor de afbraak van vet eet voor gebruik door het lichaam. Lipase in het spijsverteringskanaal. Alli werkt in het spijsverteringskanaal door hulp bij het wegwerken van vet door je darmen.

Alli en cyclosporine

Cyclosporine wordt aan orgaantransplantatiepatiënten. Myalli.com meldt dat Alli kan interfereren met de absorptie van cyclosporine.

Alli en warfarine

Warfarine is een bloed-verdunner. Het wordt vaak gebruikt door mensen die hart-en vaatziekten of een verhoogd risico op beroertes. Volgens de website van Alli, Myalli.com, kan de absorptie van warfarine worden beïnvloed door het nemen van Alli.

Andere medicijnen

Orale medicatie voor diabetes en schildklier medicatie kan worden beïnvloed door Alli. Myalli.com adviseert dat als u beide typen van deze medicijnen, die u in overleg met uw arts voordat u Alli nemen als uw medicatie doseringen moet mogelijk worden aangepast.