Worden zuiveringszout & Vinegar Goed voor acne?

Worden zuiveringszout & Vinegar Goed voor acne?

Volgens SkinMD, baking soda en appelazijn zijn goed voor het reinigen en versteviging van de huid. De totale reinigende eigenschappen van zuiveringszout en samentrekkende eigenschappen van appelazijn maken de combinatie van een natuurlijke behandeling van acne.

Eigenschappen

Zuiveringszout en appelazijn zijn natuurlijk. Ze hebben geen agressieve chemicaliƫn. Volgens SkinMD, beide producten zijn ook antibacterieel.

Algemeen Gezichtsreiniging

Meng 1 of 2 theel. van zuiveringszout met enkele druppels water. Wrijf het mengsel over het gezicht en vervolgens afspoelen. De baking soda reinigt de huid door het verwijderen van dode huidcellen, olie en vuil. Meng een deel appelazijn met een deel water. Gebruik een katoenen bal en breng het mengsel op het gezicht. De appel cider azijn helpt sluit de giet. Een natuurlijke vochtinbrenger zoals kokosnootolie of amandelolie worden gebruikt.

Probleem Acne Cleansing

Voor mensen met een probleem van acne, gelden de baking soda en water mengsel van stap 2 om het gezicht en spoelen. Smooth een dun laagje honing op de huid en wacht ongeveer 10 minuten. Spoel je gezicht met warm water en de appel cider azijn mengsel toe te passen op het gezicht.