Worden Spray Tans veilig tijdens de zwangerschap?

Worden Spray Tans veilig tijdens de zwangerschap?

Spray tans gebruiken dezelfde ingrediënten gevonden in de winkel koopt tanning lotions. Terwijl de ingrediënten als veilig worden beschouwd voor de gemiddelde persoon, moeten zwangere vrouwen meer vragen over wat er in of op hun lichaam vragen.

Actieve bestanddeel

Dihydroxyaceton (DHA) in spray tan reageert met de opperhuid, maar niet gedacht te sijpelen in de rest van het lichaam. Sommige artsen suggereren wachten tot na het eerste trimester echter veilig, volgens de American Association zwangerschap.

Voordelen

Terwijl zonnebanken gevaarlijk voor zwangere vrouwen kan zijn, omdat ze kunnen oververhit raken, sprays tans elimineren dat probleem omdat er geen licht of warmte nodig is.

Waarschuwing

Een risico van tanning tijdens de zwangerschap is de verhoogde kans op een allergische reactie veroorzaakt extra gevoelige huid.

Voorzorgsmaatregelen

Om ervoor te zorgen dat het lichaam heeft geen allergische reacties, experts raden het testen van een klein gebied voordat u verder gaat naar de rest van het lichaam.

Andere Tanning Opties

Er is een ander type "fake" tan dat komt in de vorm van een pil. Deze zijn gevaarlijk voor zwangere vrouwen en mag helemaal niet worden genomen, volgens Sally Sago, RN en vroedvrouw uit BabyCentre.co.Uk.