Wit Zoethout Plant Medische Toepassingen

Wit Zoethout Plant Medische Toepassingen

De witte drop plant is een aanbesteding vaste plant die groeit in de volle zon en goed gedraineerde grond. Bladeren van de plant worden gewoonlijk gemaakt in een thee die vroeger uitsluitend verbruikt door de hogere klasse in China, volgens de website Green Tea Resource, welke noten thee heeft zeer weinig cafeïne. White drop is ook verkrijgbaar bij uittreksel uitwendig gebruik. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint met een nieuwe gezondheids-regime.

Vaatstelsel

Wit zoethout thee versterkt slagaders, het verhogen van hun efficiëntie en het verminderen van het risico op een beroerte, volgens de Natural Remedies website. Bovendien verlaagt het cholesterolgehalte en verlaagt de bloeddruk. De koffie van deze plant wordt vaak gebruikt om hoofdpijn te elimineren.

Spijsverteringskanaal

Het drinken van witte dropplant thee kan voorwaarden die te maken hebben met het spijsverteringskanaal, zoals het verminderen van indigestie en winderigheid te verbeteren. Omdat het de hoeveelheid zuur in de maag, maar ook elimineert of vermindert maagzuur en helpt verzachten en genezen zweren. Hoewel het wordt beschouwd als een mild laxeermiddel, zal het ook helpen verlichten van de symptomen van diarree. White drop thee is gegeven aan zuigelingen ernstige koliek.

Koude en griep

White drop spoort het lichaam een ​​stof genaamd interferon, die het lichaam bestrijden koude en griepvirussen helpt produceren. Dit kruid heeft ook antibacteriële en antivirale eigenschappen die het lichaam om infecties te bestrijden en bestaande verkoudheid of griep zal helpen. Zoethout wordt gebruikt voor zijn slijmoplossend eigenschappen in het lichaam te helpen zich te ontdoen van slijm.

Huid

Wit zoethout extract kan worden gebruikt om de huid te beschermen tegen beschadiging door de zon wanneer het lokaal toegepast. De verse bladeren van deze plant worden gebruikt als wondverband en infusies van de bladeren worden gebruikt als een antiseptisch wassen, volgens PlantZAfrica, een website gesponsord door de South African National Biodiversity Institute dat informatie over planten inheems in Zuid-Afrika biedt.

Antioxidanten

White drop antioxidanten, die helpen cellen tegen vrije radicalen of instabiele moleculen die het lichaam op celniveau kan beschadigen. Deze schade veroorzaakt veel ziekten, zoals kanker. Antioxidanten verbeteren ook het immuunsysteem en helpen bestrijden hartziekten en hoge cholesterol.