Winter Cherry Side Effects

Winter Cherry Side Effects

Ashwagandha Root, algemeen bekend als Winter Cherry, is afkomstig van de wortels, bessen of bladeren van de plant Withania Somnifera. Het groeit snel in India en is lang gebruikt door Aryuvedic beoefenaars als spierverslapper en angst, slapeloosheid, artritis en diverse andere ziekten te behandelen. Hoewel algemeen wordt beschouwd als een veilige aanvulling zijn bij hogere doses kan enkele kleine bijwerkingen veroorzaken.

Misselijkheid en braken

In grote doses, is Winter Cherry is bekend dat veroorzaken milde maagklachten en zelfs braken. Verlaag de dosering of stoppen met het innemen Winter Cherry als u misselijkheid of braken. Het wordt niet aanbevolen voor mensen met maagzweren als het de aandoening kunnen verergeren.

Diarree

Winter Cherry is bekend diarree veroorzaken indien genomen in grote doses. Verminder uw dosering of stoppen met het supplement als u ernstige diarree.

Zwangerschap en borstvoeding

Het wordt over het algemeen niet aan te raden dat de Kers van de winter worden genomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Hoewel er geen substantieel bewijs om de kruid miskraam betreffen sommige studies suggereren er een schakel. Ook is er niet genoeg onderzoek naar afdoende verklaring af te leggen dat het veilig is om te nemen, terwijl het geven van borstvoeding.