Wie ontdekte Epilepsie?

Wie ontdekte Epilepsie?

Epilepsie treft meer dan 18 miljoen mensen in de Verenigde Staten. Het is een handicap die een negatieve invloed op vele aspecten van hun leven, en leven met deze handicap kan frustrerend en pijnlijk. Was het niet voor het werk van vele grote neurologen geweest, deze handicap misschien nooit begrepen, noch zou hebben grote vooruitgang geboekt in de behandeling ervan.

Geschiedenis

Epilepsie is de oudste bekende stoornis in de hersenen, die dateert uit Bijbelse tijden. Echter, in deze vroege tijden, mensen niet begrijpen epilepsie of de oorzaken ervan, en die toegebracht werden vaak geacht bezeten. Het was niet tot het werk van Dr John Hughlings Jackson in 1870 dat iedereen begreep wat epilepsie was of waarom aanvallen voorgedaan. Dr Jackson wordt het best herinnerd voor het ontdekken waarom epileptische aanvallen plaatsvinden, waar ze beginnen en de vele vormen ze kunnen op nemen. Hij was de eerste persoon om te stellen dat abnormale psychische omstandigheden kunnen leiden van een structureel probleem in de hersenen, met name in de hersenschors waar de epileptische aanvallen vaak plaats. In 1892 is hij, samen met twee van zijn collega's, richtte de Nationale Vereniging voor de werkgelegenheid van Epileptici, nu bekend als De Nationale Vereniging voor Epilepsie. Het was het werk Dr Jackson's in neurologische aandoeningen die de weg vrijmaakte voor de voortgang hedendaagse artsen hebben in de diagnose en behandeling van epilepsie gemaakt.

Significantie

Had Dr Jackson nooit de wereld van de epilepsie onderzocht, degenen die lijden aan het kan nog steeds worden gestereotypeerd als wordt gecontroleerd door demonen. Zijn onderzoek en publicaties over het onderwerp hebben geholpen wetenschap met een middel van de diagnose van epilepsie en het ontwikkelen van medicijnen om te helpen bij het voorkomen en behandelen van epilepsie-aanvallen. Dr Jackson's werk heeft geholpen redden het leven van veel epileptica; Hij werd geïnspireerd om dit te doen nadat zijn eigen vrouw te hebben verloren aan een epileptische stuiptrekkingen. Hij was een pionier op dit gebied van de geneeskunde en zijn werk heeft een blijvend effect op de wereld van de neurologie gelaten.

Functies

Dr Jackson's onderzoek toonde aan dat aanvallen treden meestal op in de frontale kwab van de hersenen genaamd de cerebrale cortex. Hij gedocumenteerd dat een epileptische aanval was geen ziekte, maar eerder een symptoom. Terwijl hij dieper dook in zijn studie, ontdekte hij dat de abnormale elektrische impulsen die plaatsvinden in de frontale kwab bewogen door het lichaam, waardoor de spasmen en trekkende bewegingen meestal vereenzelvigd met aanvallen. Hij ontdekte ook dat er verschillende soorten epilepsie, allen met hun eigen symptomen en behandelingen. Een grand mal aanval is de meest ernstige vorm van beslaglegging, waardoor het hele lichaam. Degenen die ervaring grand mal aanvallen zal het bewustzijn verliezen, waardoor ze in te storten naar de grond. Een verstijving van het lichaam optreedt en dan een oncontroleerbare, gewelddadige schokken plaatsvinden. Degenen die lijden aan myoclonische aanvallen zal een reeks van sporadische schokken ervaren. In sommige gevallen zal de schokken gewelddadig worden, en zij zullen vallen of gooien van een voorwerp dat ze vasthouden. Afwezigheid aanvallen resulteert in een kortstondige vervallen van bewustzijn en kunnen met weinig of geen symptomen hebben. De epileptische misschien niet van bewust dat dit heeft plaatsgevonden. Tijdens de duur van deze aanval, zal de epileptische wezenloos staren in de ruimte.

Overwegingen

Er zijn veel variabelen die betrokken zijn die bijdragen aan een epileptische een aanval. Sommige aanvallen optreden als gevolg van een snelle lichtflitsen, terwijl anderen ervaren omdat ze vermoeid zijn of overdreven benadrukt. Sommige mensen ervaren wat bekend staat als een aura, een waarschuwing van soorten die aangeeft een aanval op het punt staat plaats te vinden. Niet iedereen ervaart een aura echter, waarbij het ontstaan ​​plotseling en onverwacht. Als u bij een epileptische als hij begint te grijpen, het beste wat je voor hem kunt doen is om hem langzaam zakken naar de grond in een gebied waar hij niet gewond raakt. Probeer iets onder zijn hoofd te plaatsen, en wachten tot de aflevering te eindigen. Zodra de aanval voorbij is, leg hem op zijn zijkant te herstellen. Het kan een paar minuten duren om rond te komen, en je moet bij hem blijven tot hij weer alert. Als je een epileptische, zorg ervoor dat die je in frequent contact met de hoogte en adviseren wat ze moeten doen in het geval je ooit ervaren een aanval terwijl je met hen.

Waarschuwing

Er zijn veel dingen die niet moet worden gedaan, terwijl een persoon ervaart een aanval, omdat het alleen kan de aflevering slechter of letsel veroorzaken voor zowel u en hem. Nooit iets in de mond van de epileptische's. Jaren geleden werd gedacht dat het plaatsen van een object op de tong hem zou beletten te slikken. Het is onmogelijk om je tong te slikken en wanneer een object wordt geplaatst in de mond, kan dit leiden tot een letsel aan u en kan eventueel breken van de kaak van de epileptische. Het is ook belangrijk om niet om hem geen eten te geven of drinken volledig hersteld, om te voorkomen dat verstikking. Haasten hem nooit van de herstelperiode. Laat hem langs te komen op zijn eigen en dan langzaam beginnen om hem te vragen, die hem zal helpen te realiseren waar hij is vragen. Als je een epileptische, moet u alle stimuli en situaties die kunnen leiden tot uw aanvallen te vermijden. Zorg ervoor dat je jezelf te onderwijzen, maar ook, als je eenmaal zijn gediagnosticeerd door uw neuroloog. Hoe meer u weet over uw specifieke aandoening, hoe veiliger je zal zijn.