Wie komt in aanmerking voor Medicare?

Medicare was een van de twee ontwerpen van wet, als onderdeel van de Social Security Act van 1965. Het is een medische verzekering programma dat is ontworpen voor personen die ouder zijn dan de leeftijd van 65 jaar, personen die onder de leeftijd van 65, maar die bepaalde handicaps kunnen hebben en individuen van elke leeftijd die zijn gediagnosticeerd kan met eindstadium nierfalen (ESRD). ESRD is de term die wordt gebruikt voor permanente nierfalen dat dialyse of een niertransplantatie nodig heeft. Medicare biedt dekking voor meer dan 40 miljoen begunstigden.

Soorten

De Medicare plannen bestaat uit vier delen. Er is Medicare Part A die alleen-ziekenhuis dekking biedt. De meeste mensen, als in aanmerking komen, hoeven niet te betalen voor deze dekking. Medicare Part B biedt medische verzekering. Deel B is optioneel en de meeste mensen zijn verplicht om een ​​maandelijkse premie voor deze dekking te betalen. Medicare Part C is ook bekend als de Medicare Advantage Plan. Met ingang van 2003, Medicare biedt ook deel D, die helpt bij het recept kosten te dekken.

Dekking

Medicare Part A omvat de dekking voor intramurale zorg in ziekenhuizen, verpleeghuizen en geschoold verplegend faciliteiten. Het omvat ook de thuisbasis gezondheidsdiensten en hospice zorg. Medicare Part B helpt om diensten en leveringen, met inbegrip van ambulancediensten, diabetes screening en benodigdheden, laboratoriumtests, preventieve behandelingen en vele andere medisch noodzakelijke diensten te dekken. Medicare Part C is een combinatie van zowel deel A en deel B en bestrijkt alle medisch benodigde diensten. Deel C, zijn individuen die nodig is om artsen en / of ziekenhuizen gebruiken binnen hun netwerk. Alleen particuliere verzekeringsmaatschappijen die zijn goedgekeurd door Medicare bieden deel C dekking. Medicare Part D is het voorschrijven van geneesmiddelen dekking die ook voorzien is door middel van prive door Medicare goedgekeurd verzekeringsmaatschappijen.

Verkiesbaarheid

Als je ouder bent dan de leeftijd van 65 jaar kunt u automatisch deel A uitkeringen zonder enige premies te betalen. U komt in aanmerking als u al ontvangt de sociale zekerheid pensioenuitkeringen en / of Railroad Retirement voordelen. Je zou ook recht op A-uitkeringen Deel of u in aanmerking om de eerder genoemde pensioenuitkeringen, maar nog niet voor hen ingediend. Een andere kwalificerende factor zou zijn als u of uw echtgenoot werkte voor een Medicare-overdekte overheid werkgever. Als een persoon onder de leeftijd van 65 jaar, kan hij ook deel A uitkering zonder te hoeven betalen premies. Om te kwalificeren, het individu moet worden ontvangen van de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen of Railroad Retirement Board (RRB) arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor ten minste 24 maanden.

ESRD in aanmerking te komen

Personen die zijn gediagnosticeerd met ESRD kan deel A uitkering op elke leeftijd. Er zijn bepaalde voorwaarden die geschiktheid te bepalen. Als u voldoet aan ook maar één van deze voorwaarden, dan kunt u in aanmerking komen. Een voorwaarde is dat je lang genoeg moet hebben gewerkt onder de sociale zekerheid, de RRB, of als een regering werknemer. Een andere voorwaarde is dat u reeds ontvangen of in aanmerking komen voor de sociale zekerheid en / of Railroad Retirement voordelen. Ten slotte moet je in aanmerking bent als je het kind ten laste of de echtgenoot van een persoon die de essentiële hoeveelheid tijd heeft gewerkt onder de sociale zekerheid, de RRB, of als een regering werknemer --- of als ze te krijgen Sociale Zekerheid, federaal pensioen, of Railroad Retirement voordelen.

Inschrijving

Voor sommigen is het inschrijven in Medicare is automatisch. Als je bent bijna 65 en al het ontvangen van sociale uitkeringen, dan wordt u automatisch binnen een maand na uw 65e verjaardag ingeschreven in deel A en deel B. Drie maanden voor uw 65e verjaardag, zult u uw Medicare kaart ontvangen in de mail. Wilt u zich afmelden voor het deel B dekking, zal je moet alleen de instructies die samen met uw Medicare kaart kwam te volgen.

Als je bent bijna 65, maar je hoeft niet sociale uitkeringen ontvangen, dan zou je de mogelijkheid van het aanvragen van beide diensten op hetzelfde moment te hebben. Je zal niet automatisch worden ingeschreven. U moet drie maanden voorafgaand aan de 65e verjaardag van toepassing om ervoor te zorgen dat Medicare dekking begint op tijd.

Personen onder de leeftijd van 65 jaar of die zijn gediagnosticeerd met terminale nierinsufficiëntie moet een afspraak met hun lokale sociale zekerheid kantoor met iemand over de inschrijving te spreken te maken.