Wie komt in aanmerking als afhankelijke for Health Insurance?

Gezondheidszorgdekking is een van de meest besproken onderwerpen in Amerika. De stijgende kosten van de verzekering voor geneeskundige verzorging maakt het vaak moeilijk voor jonge mensen die net van de universiteit aan de ziektekostenverzekering te beveiligen en te betalen voor de kosten van levensonderhoud tijdens het zoeken naar een baan of het starten van een lager betaalde baan. De Affordable Health Care Act aangenomen 23 maart 2010 hielp sluiten dat gat in het systeem.

Geschiedenis

Voordat de Affordable Health Care Act, de leeftijd van de personen ten laste varieerde van staat tot staat. Staten, historisch, hebben controle over hun verzekering regels en voorschriften en elk heeft zijn eigen afdeling Verzekeringen. Volgens de Kaiser Family Foundation "Definitie van Afhankelijkheid van Age, 2010," sommige staten hadden geen specifieke leeftijd of burgerlijke staat vereiste voor afhankelijkheid en anderen zo laag als 19 en ongehuwd of zo hoog als 30 en ongehuwd waren.

Soorten

Terwijl de dekking varieert per bedrijf en beleid, van oudsher de gezondheid dekking ten laste zijn echtgenoten en kinderen. De afhankelijke moet een stiefkind, natuurlijk kind, adoptiekind of onder curatele van de volwassene. Sommige plannen dekken gehandicapte kinderen. De nieuwe leeftijdsgrens voor kinderen ten laste in de hele natie is 26.

Geografie

Waar de afhankelijke woonde was belangrijk in een keer. Wegens het verstrijken van de Affordable Health Care Act, verzekeraars niet langer kan afhankelijkheid aan kinderen die met hun ouders te beperken.

Functies

De betaalbare gezondheidszorg wet is niet van kinderen ten laste nodig financieel afhankelijk te zijn van hun ouders te worden gewaarborgd dekking, zolang ze zijn onder de leeftijd van 26. Zelfs getrouwde kinderen met kinderen in aanmerking komen ten laste, maar hun echtgenoot en kinderen niet. Het kind hoeft niet te worden in de school om zich te kwalificeren.

Voordelen

De nieuwe wet is exclusief de kosten voor de dekking ten laste van het inkomen van de werknemer met betrekking tot hen. Door het verhogen van de leeftijd van de dekking, de nieuwe wet pluggen het gat in de dekking voor een groot deel van de samenleving.

Time Frame

Open inschrijvingen voor de dekking voor 26 of onder laste begon op 23 september 2010. Na die datum, de ouders moeten gewoon aanmelden van hun kinderen voor de optie. Veel bedrijven begonnen met het aanbieden van verzekeringen aan de groep nog voor die datum. U vindt de lijst aan het Amerikaanse ministerie van Arbeid website te vinden.

Uitzondering

Als het kind in aanmerking komt voor de werkgever gesponsord plannen elders, heeft de verzekeringsmaatschappij hem niet te dekken als de selectievoorwaarden bestond vóór 23 maart 2010. Deze uitzondering verdwijnt na 1 januari 2014, wanneer het nieuwe plan jaar begint.