Wie Is Alexander Fleming?

Sir Alexander Fleming is één van de geschiedenis van de meest gewaardeerde personen. Fleming's werk is ongelooflijk belangrijk voor de mensheid - zijn ontdekking van penicilline was bijna een ongeluk, maar de resultaten zijn miljoenen levens gered.

Early Life

Alexander werd geboren op boerderij genaamd Lochfield. Lochfield is gelegen in de buurt van een klein stadje genaamd Darvel, die in Ayrshire, Schotland. Hij was de derde van acht kinderen in zijn familie. Sir Fleming was een student aan Louden Moor School, Darvel School, en Kilmarnock Academy, terwijl in zijn jongensjaren. Later verhuisde hij naar Londen om de Polytechnische wonen. Na een verblijf van vier jaar in een scheepvaart kantoor, Alexander ingevoerd Medical School St. Mary's op London University. In 1906 kwalificeerde hij zich met onderscheiding.

Wereldoorlog I

In 1914, Fleming trad de Britse Royal Army Corps. Zijn doel was om te komen met een remedie die zou bijdragen tot het verminderen van het aantal Britse soldaten sterven aan wonden die geïnfecteerd werd. Fleming stelde de wonden waren geïnfecteerd raken omdat de ontsmettingsmiddelen die werden gebruikt op het moment niet effectief waren. Een triest einde aan zijn Eerste Wereldoorlog avontuur gebeurde toen zijn betoog werd genegeerd en nauwelijks iets werd gedaan voor vele gewonde soldaten.

Major Discovery

Op een dag in 1928, Fleming werkte in het St. Mary's Hospital. Net voor het gooien van een aantal oude platen, kwam hij merken een blauwe schimmel die een bacterievrije omgeving gehad. Hij inspecteerde de mal verder en vond dat het voorkomen van de groei van stafylokokken. Zelfs na 800 keer, de stof, later genoemd penicilline wordt verdund was nog steeds in staat de groei van bacteriën te voorkomen.

Verder onderzoek

Terwijl Fleming ontdekte dat zijn nieuwe ontdekking zou kunnen doden verschillende soorten bacteriën en was relatief veilig voor het menselijk lichaam, werd het onderzoek gestopt vanwege een gebrek aan financiering. Ongeveer tien jaar later, andere wetenschappers in staat waren om efficiënte manieren om penicilline te produceren vinden, en farmaceutische bedrijven begonnen met de massaproductie van grote hoeveelheden.

Andere opmerkingen

Fleming won de Nobelprijs voor Geneeskunde in 1945. Voordat het overlijden te wijten aan een plotselinge hartaanval in 1955, Dr. Fleming was twee keer getrouwd en had een zoon, die was, voor een tijd, een huisarts.